Foto's: Eerste beelden van Barbie's kindjes in Spanje

Celebs door Roos

De kinderen van Barbie en Michael van der Plas gaan voorlopig bij hun vader in Spanje wonen. Inmiddels is het viertal, inclusief Michael's nieuwe vriendin, in het zonnige zuiden aangekomen en daar deelde hij wat kiekjes van op Instagram. 

Kinderen mee naar Spanje

Eerder bereikte ons het nieuws al dat Barbie's ex, Michael van der Plas, hun twee kinderen Angelina (6) en Milano (2) mee zou nemen naar Spanje. Barbie zou niet voor de twee kunnen zorgen en daarom was het beter dat zij bij hun vader en zijn nieuwe vriendin zouden gaan wonen.

Foto's op Instagram

Op de foto's zien we dat het in Spanje stukken warmer is dan in Nederland. Michael deelde op zijn Instagram een aantal trotse kiekjes van zijn kroost op het strand. Toch is het niet alleen maar vakantie vieren, want Michael moet gewoon weer aan het werk. Hij runt een eigen feestcafé in het Spaanse Torremolinos. Zijn oudste dochter zal niet naar een Spaanse school gaan, maar thuisstudie krijgen van zijn 22-jarige vriendin Naomi. Barbie zit momenteel in een kliniek in Nederland en werkt in alle rust aan haar herstel. 

Lees ook: VIDEO: Barbie laat persoonlijke videoboodschap achter voor fans

Beeld: BrunoPress