Binnenkort komt er een dancefeest in Disneyland Parijs en daar wil je bij zijn

Vrije tijd door Laura

Het klinkt bijna té mooi om te waar te zijn, maar dat is het godzijdank niet. Deze zomer kun je naar een dancefeest gaan in Disneyland Parijs. Yes, dat betekent dat je uit je helemaal los kan gaan met Mickey en Goofy met uitzicht op de Tower of Terror.

dancefeest electroland disneyland parijs

Lees ook: Deze 7 schuine grapjes in Disney-films heb jij gemist

Electroland

Na het succes van vorig jaar komt het electro-dancefestival Electroland dit jaar terug naar Disneyland Paris. Het feest zal 29 en 30 juni van 20:00 tot 2:00 plaatsvinden. Zeven grote dj's zullen het Walt Disney Studios Park met muziek, lichtshows en special effects omtoveren tot een te gekke openlucht club.

De line up bestaat uit 'onze eigen' Afrojack, het Belgische superduo Dimitri Vegas & Like Mike, de succesvolle Duitse dj Robin Schulz, de legendarische Franse dj Bob Sinclar en de upcoming Zweedse dj Klingande.

Niet alleen kun je het feestje bijwonen, het Disney-park is ook open voor de Electroland-bezoekers. Tussen het dansen door kun je dus even een gave attractie pakken zoals Ratatouille: The Adventure en The Twilight Zone Tower of Terror. 

via GIPHY

Bekijk hier de aftermovie van de eerste Electroland:

Lees ook: 20 x stijlvolle Disney-tatoeages - Tattoo Tuesday

Beeld: Brunopress