Yes! Je reist nu naar Disneyland Parijs voor maar €29

Vrije tijd door Laura

De feestdagen zijn zonder twijfel de beste tijd om een bezoek aan Disneyland Parijs te brengen. Er hangt een nóg magischere sfeer in het park rond Kerst en Oud en Nieuw. Altijd al eens die magie willen beleven? Tover je Mickey Mouse-oren maar alvast te voorschijn, want de reis naar het Disney-park is nu supergoedkoop! 

disneyland paris

Lees ook: Dit zijn de leukste festivals van het najaar 2019

Naar Disneyland Parijs voor €29

Is het te mooi om waar te zijn? Niet eens! Thalys heeft nu een actie waarbij je voor €29 binnen maximaal drie uur en 40 minuten voor het magische, roze Disney-hotel staat. Helaas moet je na een paar dagen ook weer terug naar huis... een retourtje Disneyland kost €58. Dat is ook een heel fijne prijs, want normaal gesproken kost een retour-kaartje tussen de €150 en €200. 

Beperkt tickets

Het kaartje is te gebruiken tussen 12 november 2019 en 10 januari 2020. Wacht niet te lang, want er is een beperkt aantal tickets per dag beschikbaar voor deze actie. Dus trommel je familie, collega's of vriendinnen op en boek die tickets

Good to know: kinderen tot 3 jaar reizen gratis. Kinderen van 4 t/m 11 jaar maken gebruik van van het kind tarief. Kinderen van 12 t/m 17 jaar maken gebruik van het jongeren tarief.

disneyland parijs

Lees ook: Budget tip: de leukste date ideeën vanaf 1 euro