De mooiste beautyproducten voor de winter

Beauty door Michelle Habets

Je merkt het gelijk aan je huid als het weer bar en boos is. Het wordt droog, trekkerig en bleek. Je mag je huid extra verwennen in de winter en dat doe je met deze beautyproducten van de Beautybox.

De huidige Beautybox heeft heerlijke producten om jou door de winter te helpen. Je ontvangt vijf fijne producten voor een slechts 14,95. Dit zit er allemaal in:

Figs & Rouge Pro-Acnéal Clarifianté Purifying Cleansing Facial Gel Wash € 24,00

Voordat je make-up aanbrengt is het belangrijk dat je huid gereinigd is. Daarom ontvang je een cleansing facial gel van Figs & Rouge. Figs & Rouge Pro-Acnéal Clarifianté Purifying Cleansing Facial Gel Wash is speciaal ontwikkeld voor een huid met veel onzuiverheden. Het is een antioxidantrijke & ontgiftend product ontworpen om huidonzuiverheden te verwijderen en een kalmere huid te creëren. Het reinigt je poriën en het is dus geschikt tegen acne uitbraken en al bestaande puistjes.

Nabla – crème oogschaduw Pinkwood € 11,50

Accentueer je ogen met een mooie roze tint. Dit kan met de Nabla Pinkwood oogschaduw. Het product brengt makkelijk aan en gaat niet in de lijntjes van je ogen zitten. Pinkwood is een bijzondere mauve kleur voor een kille winterse dag.

Nabla – Lipstick Cosmic Dancer € 12,90

In de winter mag je ook uitpakken met een opvallende kleur op je lippen. Daar is Cosmic Dancer van Nabla perfect voor. Als je dit mooie kleurtje ziet, krijg je juist energie!

Greenland Body butter € 17,50

Na een lange (werk)dag is het tijd om te lekker ontspannen in bad of tijdens een douche. Breng daarna deze body butter aan. Het is een ware traktatie voor je huid: zijdezacht, romig en voedend. Het combineert de hydraterende werking van kokosmelk en het frisse gevoel van limoen. De Milky producten hebben ‘melk’ als basis en de ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd. Hierdoor is Milky zeer geschikt voor de droge en gevoelige huid.

After Spa – Konjac Sponge € 6,95

Bij een schoon lichaam hoort natuurlijk ook een gereinigd gezicht. De Konjac Sponge van After Spa is hier een heel geschikt product voor.  Het is een 100% natuurlijk product. Hiermee kun je je gezicht reinigen en scrubben. Het voedt de huid met als resultaat een natuurlijke, mooie en pure uitstraling. Je kunt de spons zowel 's ochtends als 's avonds gebruiken. De spons is antibacterieel, laat geen microben toe en is tot 2 maanden te gebruiken.

Bestel hier jouw Beautybox.