Kim Kardashian poseert topless voor haar dochter (4) en fans zijn boos

Celebs door Redactie Ze.nl

Oei, het lijkt erop dat Kim Kardashian het weer iets te bont heeft gemaakt. De realityster heeft er de laatste tijd nogal een handje vol van om zonder (of met weinig) kleren voor de camera te springen en hiermee haar Instagram-feed op te fleuren. Maar niet iedereen is gecharmeerd van de (half)naakt-foto's van Kim. Zeker niet nu ze de nieuwste topless foto heeft laten maken door haar oudste dochtertje North, die pas vier jaar oud is. 

Kim Kardashian

Op de foto zie je Kim met een losgemaakte beha voor haar boezem. Achter haar staat North, die je in de spiegel kunt zien en die de foto maakt. Sommigen vinden het schattig, anderen vinden het ongehoord dat ze haar kleuter zo'n pikante foto laat maken. De foto kreeg wel al in no-time 2 miljoen likes. Wat overigens niets vreemds is bij de Kardashians, want toen Kylie - het jongere zusje van Kim - een eerste foto plaatste van haar dochter Stormi volgden er ruim 15 miljoen likes: een absoluut record in de geschiedenis van Instagram.

Veel fans snappen niet dat Kim haar dochter dit gedrag al op zo'n vroege leeftijd aan wil leren. Tja, daar is natuurlijk wel iets van te zeggen...

 

📸 by North

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Foto's: BrunoPress

Lees ook: Wat betekent de naam Stormi?