Foto: Dit is de naam van de baby van Kylie Jenner

Celebs door Redactie Ze.nl

Het heeft eventjes gewacht, maar Kylie Jenner heeft eindelijk de naam van haar babydochter bekend gemaakt. Vannacht plaatste ze een foto op Instagram met daaronder in de caption haar naam.

Kylie jenner baby naam

De naam van het kleine meisje? Stormi. Op de schattige foto is verder weinig te zien. Deze week werd na lang speculeren bekend dat Kylie Jenner toch echt zwanger was. De zwangerschap wilde ze, in tegenstelling tot de rest van haar leven, voor zichzelf houden en niet met de hele wereld delen. 

 

stormi webster 👼🏽

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Bekendmaking via Instagram

In een Instagrampost liet de realityster weten haar zwangerschap met een reden geheim gehouden te hebben. "Het spijt me dat ik jullie in onzekerheid heb gehouden. Ik snap dat jullie van me gewend zijn mijn leven te delen via social media", schreef de realityster. "Ik wist dat mijn baby elke stress en emotie zou voelen" en daarom besloot ze haar zwangerschap buiten de spotlights te houden.

Video voor dochtertje

Toch is haar zwangerschap wel op de voet gevolgd met een camera en staat er inmiddels een zoete video online genaamd 'To Our Daughter', waarin je allerlei privébeelden ziet rondom de zwangerschap: van de eerste echo tot de bevalling. Cute!