Snaking: de betere versie van de dickpic - Ze's sekswoordenboek

Liefde door Redactie Ze.nl

In de wondere wereld van de erotiek schiet er elke week wel een nieuw seksbegrip uit de grond. Meepraten over wat hot & happening is tussen de lakens? Houd elke donderdagavond onze rubriek Ze's sekswoordenboek in de gaten. Wij zoeken in alle hoeken van het internet naar de nieuwste en meest opmerkelijke termen op het gebied van seks. Wie weet steek je er nog wat van op! Eerder schreven we over onder andere manginatrioppel en FinDom. Deze week hebben we het over snaking.

snaking

Lees ook: Sekshoroscoop van februari 2018

Alternatief voor piemelselfie

Wat is het toch met mannen en dickpics? Ben je gezellig aan het chatten met een leuke vent, krijg je ongevraagd opeens een kiekje van zijn slinger en sloopkogels. Goedemorgen! Een dickpic krijgen is net als wanneer je kat met een dood muisje aan komt zetten. Hij is er hartstikke trots op, maar jij bedankt er vriendelijk voor. Maar er is gelukkig een alternatief gevonden dat 'm helemaal moet gaan worden voor 2018. Mannen, lezen jullie even mee?

In tegenstelling tot een full frontal piemelkiekje houdt een man zijn grote vriend bij snaking in mijn (onder)broek. Het idee erachter is dan meneer wat meer aan de verbeelding overlaat.

Nou, wij zijn voor!

Lees ook: 6 x Netflix-series en films om in the mood te komen