Seks & relaties
Seks & relaties

Sekstoys kopen? Tips voor beginners

Reageer 0

Wat leuk, je wilt je eerste seksspeeltje kopen! Een beginner ziet vaak de bomen door het bos niet meer op menig erotiek webshop. Er bestaan duizenden speeltjes in alle vormen en maten. Je wilt er natuurlijk wel zeker van zijn dat je een trilvriendje aanschaft waar jij lang van kan genieten. Bovendien kun je een sekstoy na het uitproberen natuurlijk niet retourneren als het niet bevalt. Dus wat kies je nu? Wij zetten voor jou onder elkaar waar je het beste op kunt letten als je een sekstoy gaat kopen.

seksspeeltje

Begin klein

Voor een beginner op het gebied van erotisch speelgoed is de uitspraak go big or go home niet van toepassing. Je kunt zogezegd beter een instapmodelletje nemen. Een standaard staafvibrator is ideaal voor de beginner. Je kunt hier in het begin volop met experimenteren. Hij is zowel inwendig als uitwendig te gebruiken. Een stapje verder is bijvoorbeeld de beroemde Tarzan vibrator. Het is een van de bekendste, maar je het wel 'aan kunnen'. De meeste Tarzans zijn namelijk uitgerust met een dubbele of drievoudige stimulatie. Een gedeelte voor de clitoris, een gedeelte voor in de vagina en soms is er nog een optie voor anale stimulatie. Bij sommige uitvoeringen roteert en/of stoot de schacht ook. Je begrijpt het: voor een leek is dat best wel heftig. 

Kies het soort stimulatie

Met erotisch speelgoed kun je diverse plekje stimuleren: clitoraal, vaginaal (inwending), de g-spot en anaal. Er zijn ook speeltjes die verschillende sweet spots tegelijk kunnen verwennen, zoals de Tarzan dus. De meeste vrouwen komen alleen klaar door clitorale stimulatie. Als je een beginner bent op het gebied van sekstoys zouden we daarom een speeltje aanraden die zich daarop focust. Let bij het aanschaffen daarom op de beschrijving, lees deze goed door om te ontdekken waar het voor gemaakt is.

Tip: de blossomvibrator

Vind je de keuze echt te reuze? EasyToys tipte ons het perfecte eerste speeltje: de Blossom Vibrator. Deze toy is een perfect instapmodel. Krachtig genoeg, maar niet té voor de beginner. Het heeft een sterk gebogen top en flexibele schacht. Met de tien verschillende vibratiestanden kun je volop experimenteren. De toy is dankzij de twee rondje knopjes gemakkelijk te bedienen. Tot slot heeft de Blossom een heel zacht prijsje: van € 29,95 nu voor € 15,00.

eerste vibrator

Online shoppen bij Easytoys

Maak het jezelf makkelijk en shop online voor je eerste speeltje(s). EasyToys heeft een enorm aanbod, dus voor iedereen wat wils. Gebruik de categorieën en filters om tot jouw perfecte toy uit te komen. Kies wat je uit wilt geven, welke kleur het moet hebben, welk materiaal et cetera. Ook niet onbelangrijk: je bent er zeker van dat je bestelling discreet en anoniem wordt geleverd. Daarnaast kun je bij Easytoys ook terecht voor heel veel achtergrondinformatie en leuke tips over seks en erotisch speelgoed.

Lees ook: 5 lezeressen over de inhoud van hun nachtkastje

Beeld: iStock

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen