Seks & relaties / Seks
Seks

Sekshoroscoop van februari 2018

Wat hebben de erotische sterren deze maand voor jou in petto? Wordt het een maand boordevol avontuur of staan er een aantal kurkdroge dagen voor de deur. Een slimme meid is voorbereid: lees dus snel in onze sekshoroscoop wat je in februari tussen de lakens kunt verwachten.

Waterman (21 januari t/m 18 februari)

Jij hebt niet stilgezeten de afgelopen maand. Na al die kerstkilo’s eraan gevroten te hebben, heb je het er weer dubbel en dwars af gesport. En dan bedoelen we niet in de sportschool… Jij bent afgelopen maand zo los gegaan tussen de lakens, dat je die extra kilo’s weliswaar weer kwijt bent, maar de boel daarbeneden ook flink uitgeput is. Las daarom even een sekspauze in om de boel wat te laten kalmeren. 

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Vissen, we begrijpen dat je in een winterdip zit. We all do. Toch brengt een goede beurt zo weer een gezonde blos op die bleke toet van je. Om nog maar te zwijgen over al die endorfines die bij een orgasme door je lijf zullen razen. Begint het al te kriebelen? Mooi zo. Hup op jacht, jij! En vergeet je onesie niet om te ruilen voor een sexy Valentijnsoutfit.

Ram (21 maart t/m 20 april)

Komende maand staat jouw hoofd er gewoon even niet naar. Bij de gedachte aan seks word je al moe. Nee, aan jouw lijf even geen polonaise. Het enige dat jij wil is in je luie huispak op de bank kruipen met je favoriete serie. Groot gelijk, Ram. Neem het er maar lekker van. Het geluk overkomt je juist op momenten dat je het 't minst verwacht…

Stier (21 april t/m 21 mei)

Januari was slechts een sexy voorproefje voor jou, Stier. Februari zal jou écht tot hoge hoogtes brengen. Rondom Valentijnsdag zul jij de beste vrijpartij van je leven krijgen, waar je tot het einde van de maand op denkt te kunnen teren. Hul jezelf in een mooi lingeriesetje en niets staat jou en die hete seks nog in de weg.

Tweelingen (22 mei t/m 21 juni)

De afgelopen maand ben je alles behalve bezig geweest met seks. Door drukte van mensen om je heen en de stress op je werk, zit het je allemaal even tegen. Maar beste Tweelingen, achter de wolken schijnt de zon: én een heerlijk potje seks helpt perfect tegen de stress. Dus kom maar op met die dosis oxytocine. Niets in jouw omgeving wat jou dan nog tegenhoudt!

Kreeft (22 juni t/m 23 juli)

Als er iemand niet mag klagen over de afgelopen maand dan ben jij dat wel, Kreeft. Je geniet met volle teugen en niets lijkt je tegen te zitten. Maar pas wel een beetje op... alles waar 'te' voor staat is namelijk niet goed. En je kunt ook 'te veel' ergens van genieten... Oops.

Leeuw (24 juli t/m 23 augustus)

Lieve Leeuw, in februari wordt het écht tijd om alles even helemaal los te laten. Ondanks dat je je vertrouwen in de liefde nogal kwijt bent geraakt, is het niet verstandig om in die sleur te blijven hangen. Daarom: stel je deze maand letterlijk en figuurlijk wat meer open. Je zult merken dat er een blok van je schouders afvalt. You can do this!

Maagd (24 augustus t/m 23 september)

Eén ding is zeker: de afgelopen maand ben jij absoluut geen maagd gebleven (if you know what we mean)... en dat heb je verdiend. Soms is het tijd om aan jezelf en je behoeften te denken. Waarom zou je ook niet? Dus zet die lijn maar lekker door in februari, zolang jij je er maar goed bij voelt. New year new you, toch?!

Weegschaal (24 september t/m 23 oktober)

Ondanks dat je seksleven helemaal prima gaat (oké, niet geweldig maar toch echt wel voldoende), zal het je goed doen om in februari knopen door te hakken. Natuurlijk gaat dat niet leuk zijn, maar voor de long ride is het wel beter. Want door op deze manier door te gaan, kan je nog wel eens meerdere harten gaan breken... En dat wil je toch niet op je geweten hebben? Tijd om dingen dus af te wegen, Weegschaal!

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

Oei, Schorpioen. Per ongeluk geef je je partner aan het begin van februari een flinke stoot onder de gordel. Letterlijk of figuurlijk. Dat betekent even geen vrijpartij voor jou. De rest van de maand februari haal jij van alles uit de kast om het vertrouwen te herstellen.

Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Wie zegt dat mensen minder zin hebben in de winter? Jij barst van de seksuele spanning: je libido gaat door het dak, Boogschutter. Het liefst begin en eindig jij de dag met een potje horizontale tango met je vaste seksmaatje. Single? Jij zult extra hard moeten Tinderen en flirten om aan je piekende sexdrive te voldoen.

Steenbok (23 december t/m 20 januari)

Door de donkere dagen zit de sleur er bij jullie thuis goed in. Jullie hebben meer oog voor Netflix dan voor elkaar en dat gaat je steeds meer tegenstaan. Mama wants her biscuits. Maar tussen het slapen, werken en bingewatchen door vinden jullie geen tijd voor elkaar. Begin lekker kort en krachtig... Het sleutelwoord voor jouw seksleven voor februari is: vluggertje.

Lees ook: Dit is een baarmoederhalsorgasme en zo krijg je er een