Vacature: Tester voor seksspeeltjes gezocht

Intiem door Redactie Ze.nl

Ja echt, je leest het goed. Momenteel zijn ze bij het Britse bedrijf Love Woo hard op zoek naar iemand die seksspeeltjes kan testen. Klinkt raar? Niet echt, want als je erover nadenkt is het vrij logisch dat alle producten getest moeten worden voordat ze worden verkocht, en dat geldt dus ook voor vibrators, dildo's en ander trillend goed. 

Fulltime trillen

En als je je bedenkt dat een seksspeeltjestester het af kan doen met een uurtje werk per week, heb je het goed mis. Het betreft hier een volwaardige fulltime baan. Niet dat je veertig uur per week de ene climax na de ander te verwerken krijgt: er wordt ook van je verwacht dat je twee dagen per week op kantoor bent. De rest van de week mag je thuis doorbrengen om hun nieuwe speeltjes te ontdekken en uit te testen. 

Solliciteren

En dat betaalt lang niet zo verkeerd: met de baan als seksspeeltjestester verdien je zo'n 30.400 euro per jaar. Lijkt het jou wel wat? Tot 15 september heb je nog de tijd om te reageren. Een simpele motivatiebrief is niet genoeg, er wordt ook gevraagd naar een recensie van een seksspeeltje. Solliciteren kan hier.