12 x als mannen dít doen op Instagram... zijn ze een beetje fout

De maatschappij door Miranda

Waarschijnlijk kunnen we allemaal een man opnoemen die zich op Instagram nogal ‘fout’ gedraagt. En het erge is: ze lijken het zelf niet eens door te hebben. Arrgh! Ergernis! Om het even te verduidelijken, hebben we een paar situaties voor je op een rijtje gezet. Herken jij er ook een paar?

1. Hij kijkt naar al je Instagram stories maar praat niet tegen je.

Herkenbaar: wanneer je continu contact hebt met iemand over Whatsapp, maar hij je opeens laat hangen. Hij reageert al drie dagen niet meer, maar wat hij trouw blijft doen, is het bekijken van je Instagram stories. Busted.  

2. Hij maakt alleen maar foto’s van zichzelf.

Kijk, een aantal foto’s van jezelf is prima. Waarom niet?! Maar alleen maar foto’s van jezelf, die allemaal op elkaar lijken… Tsja. Gaat iets te ver, denk je niet?

3. Hij schrijft (extreem) lange en emotionele captions bij zijn foto’s.

Oei. Deze is heftig. Al helemaal als het alles behalve correct geschreven is. Denk bijvoorbeeld aan de tenenkrommende Your/You’re verwarring... Het is fijn om te weten dat hij ook gevoelens heeft, maar bij iedere foto? Awkward.

4. Hij plaatst hashtags om likes te krijgen en verwijdert ze vervolgens weer.

#likeforlike, #followforfollow, #likeforfollow… Alle hashtags kunnen tegenwoordig. Het is zeker een beetje fout: al helemaal wanneer hij zijn eigen foto’s ook nog eens liket, voor extra likes. Afijn, het is maar waar hij gelukkig van wordt.

5. Hij plaatst alles wat hij eet in zijn story.

Deze is speciaal voor alle fitboys. Want jongens, mochten jullie het vergeten zijn: We. Zijn. Niet. Geïnteresseerd. In. Alles. Wat. Je. Eet. Punt.

6. Hij stalkt zijn ex nét iets te veel.

En dat is nogal een understatement. Iedere keer wanneer zijn ex iets post, moet hij de eerste zijn die het ziet. Met name in een dronken bui kunnen mannen volledig losgaan. Beetje (heel erg) fout.

7. Hij liket altijd foto’s van random Instagram modellen.

Met name de modellen in lingerie of bikini. Geloof ons mannen, die modellen worden van jullie like niet warm of koud.

Lees ook: 5 x Date ideeën voor nieuwjaarsdag