Seks & relaties / Single & daten
Single & daten

5 x Date ideeën voor nieuwjaarsdag

Nieuwjaarsdag staat niet bepaald bekend als de dag waarop je aan het daten slaat. Maar waarom eigenlijk niet? Nieuwjaarsdag is namelijk de eerste dag van het jaar en staat daarmee symbool voor een frisse start: het perfecte begin voor een nieuwe relatie? Begin je jaar dus goed met een leuke date, wij doen alvast een voorzetje en geven je een aantal ideeën. 

Verken samen een vreemde stad

Deze tip is alleen voor je weggelegd als je oudejaarsavond niet tot diep in de nacht in de lampen hebt gehangen. Want terwijl iedereen nog in z’n bed ligt te meuren, liggen de grote steden er (voor de verandering) heel rustig bij. Ideaal om een prachtige stadswandeling te maken! Neem een warme thermoskan met koffie mee en you’re good to go. Vergeet de parken niet over te slaan!

Ga samen brunchen

Een stevig avondje drinken vraagt om een stevig ontbijt. Bewaar je eetlust nog een paar uurtjes en ga samen de hele middag brunchen. Neem lekker de tijd en proef samen alle soorten broodjes, cakejes en taartjes. Met een glaasje champagne natuurlijk! 

Houd een Netflix-marathon

Regen? Hagel? Sneeuw? Nieuwjaarsdag is natuurlijk ook gewoon de beste dag om de hele dag binnen te blijven. Installeer je op de bank en maak een dagvullend programma met leuke films en series. Enige voorbereiding is wel gewenst: je wilt immers wel iets te snaaien hebben tijdens deze marathon. Knuffelgarantie verzekerd!

Ga uitwaaien op het strand

Laat 2017 voorgoed achter je door samen eens flink uit te waaien op het strand. Kleed jezelf warm aan en pak jezelf goed in, het zeewindje kan zuur zijn. Het romantische aspect volgt natuurlijk ná de wandeling, wanneer jullie samen gaan opwarmen met een warme kop choco.

Hou samen een urenlange kliekjesdag

Al het eetbaars wat je in de feestdagen níet hebt verorberd, valt ten prooi op deze kliekjesdag. Zet je gourmetstel nog één keer op tafel en wees creatief met de laatste restjes. Wie de mooiste en lekkerste creatie in z’n pannetje maakt, wint.

Lees ook: De kans op een scheiding is groter bij deze 8 banen