Waar mannen zich aan ergeren bij vrouwen

Single & daten door Amy

Wij kunnen ons soms pittig ergeren aan het mannelijk geslacht en dat is andersom idem dito. Er zijn namelijk een paar dingen die mannen niet goed kunnen uitstaan aan ons. Lees hieronder wat ze vervelend vinden aan vrouwen.
 

Wij ergeren ons vaak aan mannen. Ze doen de wc-bril nooit omlaag en laten alles slingeren. Toch kunnen wij er ook wat van, want mannen kunnen ons ook regelmatig achter het behang plakken. Zo ergeren ze zich aan...
 

... Vrouwen die vissen naar complimentjes en ze vervolgens niet kunnen accepteren. Als de man een complimentje geeft meent hij dit (meestal). Dus niet klagen en accepteren die handel.
 

... Dames die luidruchtig zijn. Dit is by the way voor iedereen irritant.

... Vrouwen die te veel make-up dragen of te lang bezig zijn met hun uiterlijk. Natuurlijk is het fijn om jezelf op te tutten, maar je hoeft niet te overdrijven.

... Vrouwen die halfnaakt over straat lopen of in een club alle aandacht vragen omdat ze in het middelpunt van de belangstelling willen staan.

... Vrouwen die dronken zijn en zonder schaamte over straat schreeuwen.
 

... Het laten van boeren en scheten. Mannen vinden het vaak een afknapper als vrouwen zich mannelijk gedragen.
 

... We prikkelbaarder en onredelijker doen als we ongesteld zijn. We kunnen hier alleen NIETS aan doen. Onze hormonen beïnvloeden nou eenmaal ons gedrag en humeur.

... Vrouwen die hun vriend constant controleren. Een beetje jaloezie is gezond, maar vrouwen die hun vriend constant controleren zijn echt een afknapper. Niet iedere vrouw waar hij mee staat te kletsen is met hem aan het flirten.
 

... Vrouwen die te veel tijd van hun vriend claimen. Mannen hebben ook tijd voor zichzelf nodig. Dus keep calm en stuur geen 60 appjes.
 

... Vrouwen die zich overal mee bemoeien en alles beter weten. Please don’t, mannen vinden het namelijk heerlijk als ze af en toe gelijk hebben.

Waar erger jij je aan bij de heren?