10 x Vrouwelijke seks-onzekerheden waar mannen echt niets om geven - VRIJ-dag

Intiem door Redactie Ze.nl

Het stereotype luidt dat vrouwen tijdens de seks eindeloos kunnen piekeren over van alles en nog wat. Heb ik me wel geschoren? Help, in deze positie heb ik vetrollen. Shit, ik moet de was nog ophangen. Terwijl mannen alleen denken: seks. En weet je wat? Het is ook echt zo. 99% van alle vrouwelijke seks-onzekerheden geven mannen werkelijk geen zier om. Bijvoorbeeld:

1. Of je flamoes naar roosjes ruikt

Een vagina hoort gewoon naar vagina te ruiken. Zolang je dagelijks de boel daarbeneden een opfrisbeurt geeft, vindt’ie het allang prima. Denk je dat hij zijn jongeheer dagelijks in rozenwater doopt? Natuurlijk niet.

2. Of je zo kaal bent als een baby

Een keertje een scheerbeurt overslaan deert een man echt niet. Waarschijnlijk heeft hij het niet eens door.

3. Het feit dat je een anus hebt

Maak je bij doggystyle niet druk dat je lover vol uitzicht heeft over je behind. Iedereen heeft een anus, zo simpel is het voor hem. 

Lees ook: 5 x BDSM technieken die je seksleven een boost zullen geven - VRIJ-dag

4. Geluiden uit je vagina 

De welbekende flamoesscheetjes ontsnappen zomaar als je even niet oplet. Waar jij misschien wel door het bed kunt zakken van schaamte, geeft hij er echt niets om. Lach erom of negeer het. En weer doorrr…

5. Of je geluid maakt of juist helemaal niet

Zolang er geen trommelvliezen scheuren of je buren de politie bellen is er niets aan de hand. Als je maar geniet en dat wel een beetje laat merken, dat is het belangrijkste. 

6. Je vetjes

Je hebt van die posities waarin je zo dubbelgevouwen wordt dat je buikvet alle kanten op schiet en je van ellende het liefst direct onder de dekens kruipt. Op dat moment denkt je lover dit over jouw rolletjes: ‘…’. Precies, niets. Hij heeft wel wat anders aan z'n hoofd.

7. Zou hij m’n lingerie mooi vinden?

Lieverd, het enige dat hij over je ondergoed denkt is: het moet uit.

Lees ook: Dit vinden vrouwen echt van een vinger in hun kont tijdens seks - VRIJ-dag

8. Haar los of vast?

Of je haar nu wild langs je gezicht hangt of je het keurig hebt opgestoken in een viervoudige-opgerolde-visgraatvlecht: hij ziet het verschil niet. Al helemaal niet als zijn hoofd naar seks staat, want dan denkt hij maar aan één ding. Seks, dus. 

9. Moet ik opschieten?

Vrouwen hebben over het algemeen wat meer tijd nodig om tot een hoogtepunt te komen dan mannen. En dat geeft niets. Geloof ons, hij heeft liever dat het wat langer duurt dan dat jij het maar gewoon afkapt of erger: een orgasme faket. Hij wil dat je geniet, dus doe dat.

10. Vindt hij me wel mooi?

JA! Stop nu voor eens en voor altijd met je onzeker voelen over hoe je eruit ziet. Ja, je bedpartner vindt je mooi, anders lag die nu niet bij jou in bed. Seks draait om gevoel en genot, niet om uiterlijk. 

Lees ook: 10 mannen vertellen waarom ze wel eens een orgasme hebben gefaket