Deze beauty producten laten je stralen in het nieuwe jaar

Beauty door Julia

Met de feestdagen alweer ver achter ons, is het tijd voor een fris begin van het nieuwe jaar. In december zaten onze haren in de krul, onze make-up zat op z’n mooist en hebben we onze huid een beetje links laten liggen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Een goed verzorgde huid is belangrijk en mag zeker niet vergeten worden. Daarom willen we jou vertellen hoe je deze maand je huid weer laat herstellen. Zo ben je écht klaar voor dit jaar.

Beautybox gaat jou helpen. Om het nieuwe jaar te vieren krijg je een extra product. Je krijgt dus zes producten voor de eenmalige prijs van 14,95. Je kunt de box nu meteen bestellen zonder te spieken via deze link. Ben je te nieuwsgierig? Dit zit er allemaal in:

Orange Care – Intensive Hand Treatment  € 8,90

De afgelopen weken heb je waarschijnlijk flink wat handen moeten schudden om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen. Vergeet je handen dus ook niet. Je gebruikt ze de hele dag en verdienen dus ook wat aandacht. Deze crème dringt diep door, verzorgt en voedt de droge huid.

Orange Care – Intensive Foot Treatment 10,50

Laten we ook onze voeten niet vergeten. We slaan ze soms over in de winter, want niemand ziet ze, toch? Maar dit masker maakt het leuk om ze te verzorgen. Je doet dit voetenmasker voor 90 minuten op. Dit klinkt lang, maar zie het als de perfecte kans om even lekker een film te kijken. Dit masker hydrateert de voeten zo goed, dat de dode huidcellen er binnen een week vanzelf af vallen.

Figs & Rouge - Hydra-Activ HA+ Day cream 20ml  € 12,50

Nu is het tijd voor ons gezicht. Reinig je huid elke ochtend en gebruik daarna een voedende dagcrème. Zeker in de winter kan onze huid wat extra hydratatie gebruiker. Deze dagcrème heeft de verzorgende vitamines A, C & E. Zo gaat jouw huid weer stralen.

Trifle Cosmetics - Liquid Glow € 23,95

Highlighten is de sleutel naar succes. Gebruik wat van deze vloeibare highlighter voor een glowy look. Door de subtiele glans zie je er stralender uit. Het is geformuleerd met Cocao Extract om je huid verzorgd en zachter te maken.

Peony Cosmetics – Shadow Trio € 18,00
Ook voor de make-upliefhebbers zit er een mooi product tussen. Dit oogschaduw palette met drie draagbare kleuren laten jouw ogen mooi uitkomen. Met de kleuren maak je de mooiste ooglooks.

AfterSpa - Magic Make-up Remover € 5,95

Daar is ‘ie dan: het extraatje van de maand. De Magic Make-up Remover maakt het mogelijk om alle soorten make-up te verwijderen met alleen water en is na gebruik tot wel 1000 keer eenvoudig in de wasmachine te reinigen. Dit scheelt weer make-upremover kopen, ideaal. De Make-up Remover is geschikt voor alle huidtypes. Het verwijdert alle soorten make-up en tevens waterproof producten.  

Ben je enthousiast geworden? Bestel de nieuwste Beautybox hier

Lees ook: Afvallen lukt niet: dit kan de oorzaak zijn

SaveSave