De beauty must haves van deze maand

Beauty door Julia

Het weer is somber en de avonden zijn donker, maar dit is geen reden om niet te stralen. Beautybox heeft voor jou dé producten uitgekozen om de dagen weer wat kleur te geven. Deze necessary necessities maken jouw najaar weer wat draaglijker, en dat voor maar €14,95. 

Batiste – Original Dry Shampoo

Geen zin om je haar te wassen, maar is het eigenlijk wél nodig? Droogshampoo is je redder in nood. Deze droogshampoo van Batiste geeft je haar volume en een frisse geur. De kleine verpakking is ook nog eens handig om mee te nemen in je tas. Houd 30 centimeter afstand, til je haar pluk voor pluk op en spray op de haarwortels, masseer het daarna in. Je lokken zijn weer ready to go.

Jelly Pong Pong – Supercharged Eyeshadow ‘Electric’

Het hoeft niet lang te duren om een mooie ooglook te maken. Deze oogschaduw heeft twee kleuren. Zo kan je een natuurlijke look maken, maar je kan het ook smokey maken. Het is een super gepigmenteerde cream-powder, waardoor het lang blijft zitten. Ideaal voor als je wilt dat je oogschaduw een dag blijft zitten. Perfect voor de komende feestdagen.

Lees ook: 5 x Zo eenvoudig laat je je ogen groter lijken

LOOkX – Eyeshadow Brush

Met deze oogschaduwkwast kan je de Jelly Pong Pong oogschaduw aanbrengen. De kwast heeft stevige haren, waardoor de kleur goed hecht aan je oogleden. Dit zorgt voor een natuurlijk, egaal resultaat. Breng de oogschaduw aan met de kwast, voeg wat mascara toe en je ooglook is klaar.

So Susan – Lip Dome Rhubarb Rouge

Het koude weer zorgt helaas ook voor droge lippen. Deze lipstick zorgt voor een verzorgend effect. De Lip Dome hydrateert en laat ook een mooie kleur achter op je lippen. Dit product bevat ook deeltjes die je lippen groter laten lijken. Ook fijn: de lipstick is vegan friendly en hypoallergeen.

Ecoco – Cosmetic Glove

Na een lange dag wil je zo snel mogelijk in bed gaan liggen en een film kijken. Vergeet niet eerst je make-up eraf te halen. Met deze handschoen verwijder je (zelfs waterproof) make-up met alleen wat water. Maak de Cosmetic Glove nat met water en wrijven maar! Je kan het tot 500 keer gebruiken. Dat bespaart je tijd, wattenschijfjes en make-upremover.

Bestel hier jouw Beautybox.

Lees ook: Deze goedkope make-up merken zijn gewoon dierproefvrij