Lifestyle / Celebs
Celebs

De exen van Prins Harry

Reageer 0

Prins Harry is officieel van de markt nu hij verloofd is met de bloedmooie Meghan Markle. De bladen staan al weken zó vol van de aanstaande trouwerij, dat we bijna zouden vergeten dat de 33-jarige Harry ooit gewoon single (and fabulous!) is geweest. En als je een Britse prins bent én er ook nog eens goed uitziet, dan kun je er vanuit gaan dat je date-leven weinig stil staat. Voor Meghan Markle heeft Harry dus ook andere succesvolle, slimme én natuurlijk bloedmooie exen gehad. We openen even het boekje ‘De exen van Prins Harry’ voor je.

Exen Prins Harry

2003: Natalie Pinkham

In dit jaar, de jongen was amper 19 jaar oud, gingen de eerste geruchten van een vermoedelijke relatie. Naar verluidt zou Harry en Natalie Pinkham elkaar al in 1999 hebben ontmoet, maar zouden ze vier jaar later pas aan het daten zijn geslagen. De roddels zijn echter nooit bevestigd en Prins Harry en Natalie Pinkham, die overigens zeven jaar ouder is, zouden sindsdien gewoon vrienden zijn. 

Exen Prins Harry

2004: Chelsy Davy

Verreweg de langste relatie had Prins Harry met de nu 32-jarige Chelsy Davy, een advocaat en sieradenontwerpster geboren in Zimbabwe. De twee zouden naar verluidt een ‘turbulente’ knipperlichtrelatie hebben. Chelsy noemde hun relatie in The Times ‘crazy’ door alle persaandacht die ze kreeg. “Ik vond het erg moeilijk toen het zo heftig was. Ik wilde gewoon een normaal kind zijn en het was vreselijk… Het was zo bizar, en daarom wilde ik ook terug naar Afrika. Nu gaat het goed.” In een later interview zegt Chelsy ook dat ze denkt altijd goede vrienden te blijven met Prins Harry.

Exen Prins Harry

2009: Astrid Harbord

Oke, dit was eigenlijk meer een fling: voor heel eventjes werd Prins Harry gekoppeld aan Astrid Harbord. Astrid, die een goede vriendin is van niemand minder dan Kate Middleton, werd al clubhoppend samen met de beroemde prins gespot, waarna ze naar verluidt samen naar de flat van Prins Harry zouden zijn gegaan. Voor een kopje thee misschien? Don’t think so.

Exen Prins Harry

2009: Caroline Flack

Prins Harry had in 2009 ook een korte relatie met Caroline Flack, maar dit kwam ten einde toen hun verkering bekend werd bij het grote publiek. 

Exen Prins Harry

2010: Camilla Romestrand

Een echte relatie is het nooit geweest, maar naar verluidt heeft Camilla wel zeker eventjes met Prins Harry gedatet. En dat niet alleen, de verhalen doen ook de ronde dat hij haar ontbijt op bed bracht. Willen wij oooooook!

Exen Prins Harry

2011: Florence Brudnell-Bruce

De geruchten gingen dat deze actrice geheime afspraakjes zou hebben met Prins Harry, maar er is van beide kanten nooit iets bevestigd. Een woordvoerder van het Britse paleis reageerde ooit op de tabloids met “We geven geen commentaar op het privé-leven van de prins.” 

Exen Prins Harry
Exen Prins Harry

2012: Cressida Bonas

Maar liefst twee jaar, tot aan 2014, datete Prins Harry met actrice Cressida Bonas. Het ging uit nadat Cressida haar frustratie had geuit tegen de pers. Die frustratie had met name te maken over hoe het publiek hun relatie bestempelde. “Vooral in dit land stoppen mensen je graag snel in een hokje, zo van: ‘Oh ja, jij bent dat, dus dan moet je ook wel dat zijn.’ Dat is ontzettend frustrerend, vooral in de industrie waarin ik zit. Maar ja, dat is nu eenmaal hoe het is. Dan moet ik voor mezelf opkomen en zeggen: “Nou eigenlijk, nee, dít is wie ik ben, en dit is wat ik doe.”

Exen Prins Harry

2016: Meghan Markle

Sparkle like Markle! Daar is ze hoor, de Amerikaanse actrice die er uiteindelijk voorgoed vandoor ging met het hart van de geliefde prins. Al snel werd het behoorlijk serieus tussen de twee en nadat hij haar aan zijn oma, oftewel konigin Elizabeth, voorstelde - deed hij een aanzoek. Dit gebeurde terwijl de twee een relaxed avondje samen hadden waarbij ze een kip probeerden te braden. Aawwww! 

Lees ook: 27 x trouwtradities waar prins Harry en Meghan zich aan moeten houden

Foto's: BrunoPress

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen