Fashion
Fashion

Zo draag je print-op-print - Fashion Friday

Reageer 0

Printjes zijn vaak het grootste obstakel wat betreft kleding combineren. Heb jij in de winkel wel eens een kledingstuk teruggehangen omdat je niet wist hoe je het moest combineren? Ho, stop! Koop die panterprintblouse en roze broek met strepen gewoon, want vanaf nu kun jij printjes combineren als de beste. Want jawel, combineren kun je leren!

Het combineren van prints wordt vaak gezien als een uitdaging. Strepen, stippen, bloemen, en dan hebben we het nog niet eens over alle verschillende kleuren die er zijn. De belangrijkste tip die we je willen meegeven is dan ook: je kunt het niet fout doen. Wees zeker over wat je aantrekt en voel je er lekker bij. Ben je aan het einde van de dag toch niet meer zo zeker over je outfit? Probeer het de volgende keer gewoon weer opnieuw. Printjes zijn veel te gezellig om alleen in je kast te houden. 

1. Speel safe met een streepje. Dankzij het streepje komt het andere item ook extra goed naar voren. Laat de kleuren van de streepjes terugkomen in je andere print.

 

Bye bye to shooting in daylight. 🌚 #outfit #leopardprint #stripey #leweekend

A post shared by Renée Sturme (@reneesturme) on

2. Draag een effen kleur erbij. Bijvoorbeeld een effen jas. Zo maak je op een eenvoudige manier de outfit wat rustiger.  

 

Anotherday in the city

A post shared by Lizzy (@lizzyvdligt) on

3. Dierenprint op dierenprint. Panterprint is al jarenlang een hit. Combineer het met een andere dierenprint. Op deze manier blijf je in hetzelfde thema en ziet het er supercasual uit. Let wel op, meerdere dierenprintjes werkt beter als je donker haar hebt.

 

@leandramcohen in Fayette Silk pants #ganni #gannigirls - shop link in bio

A post shared by GANNI (@ganni) on

4. Ook kun je dezelfde soort print combineren, maar dan in een andere kleur. Zoals een fijne bloemenprint met roodtinten, gecombineerd met een wat grovere print in een andere kleur. 

Lees ook: Zo draag je Dr. Martens zonder dat het lomp wordt

5. Laagjes. Heb je een trui met een print? Draag er een shirt of overhemd onder met een andere print. 

6. Laat de kleuren terugkomen in een ander kledingstuk. Zo wordt het een geheel. Zoals de kleuren van het shirt in deze foto. 

 

Dance dance dance 💃 #dancedancedance #finale

A post shared by ☆ CLAUDIA ENGELS ☆ (@claudiaengelsstyling) on

7. Kan het niet gek genoeg? Speel met textuur. Een zijden blouse met een fluwelen broek zorgen voor de meest luxe combinatie. 

8. Oké, deze is voor de echte diehards. Probeer eens 3 of meer printjes op elkaar te dragen. Combineer het met een zwarte tas en simpele sieraden, om het af te maken. 

Lees ook: Fashion Friday - De leukste pakken met print

SaveSaveSaveSave

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen