Lifestyle / Media
Media

Lekker griezelen: dit waren de beste horrorfilms van 2017

Reageer 0

Val jij al flauw bij het kleinste drupje bloed en schijt jij zeven kleuren bij het zien van clowns? Klik dan maar snel weg. Wij hebben de allerengste films van het afgelopen jaar voor je verzameld. Ga griezelend het jaar uit - of in... 

beste horrorfilms

Gerald's Game

In een poging om hun huwelijk nieuw leven in te blazen, gaat een getrouwd stel een weekendje weg. Wat een romantisch weekend had moet worden, verandert in één klap in een nachtmerrie als Gerald dood neervalt door een hartaanval, terwijl Jessie nog vastgebonden aan het bed ligt.

IMDb-score: 6,7

Happy Death Day

Horror met een vleugje humor. Volgens sommigen het fijnste soort. Maar vergis je niet, Happy Death Day zit vól op-het-puntje-van-je-stoelmomenten. In de film herleeft hoofdpersonageTree de dag dat ze vermoord oneindig keer. Het doel? Achterkomen wie haar moordenaar is. 

IMDb-score: 6,5

Lees ook: Say what? De acteur die horrorclown in IT speelt is eigenlijk best knap

IT

De meest besproken horrorfilm van 2017 was ongetwijfeld "IT", de remake van de classic uit 1990. Gaat dan zien, als je durft!

IMDb-score: 7,7

mother!

Een stel leeft samen het perfecte leven in een huis afgelegen van de samenleving. Wanneer een stel ongenodigde gasten voor de deur staan, verschijnen flinke barstjes in hun perfecte leventje. Verder verklappen we he-le-maal niks.

IMDb-score: 6,9

Annabelle: Creation

Alsof oude poppen nog niet creepy genoeg waren, de bezeten pop Annabelle doet er een schepje bovenop.

IMDb-score: 6,6

Get Out

Als een Afro-Afrikaanse man zijn blanke schoonfamilie voor het eerst gaat ontmoeten, gebeuren er steeds meer mysterieuze dingen. Het weekend draait al gauw uit tot een nachtmerrie. 

IMDb-score: 7,7

Lees ook: Deze kerstfilms staan op Netflix

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen