Seks & relaties / Seks
Seks

De buikschuiver - Ze's sekswoordenboek

In de wondere wereld van de erotiek schiet er elke week wel een nieuw seksbegrip uit de grond. Meepraten over wat hot & happening is tussen de lakens? Houd elke donderdagavond onze rubriek Ze's sekswoordenboek in de gaten. Wij zoeken in alle hoeken van het internet naar de nieuwste en meest opmerkelijke termen op het gebied van seks. Wie weet steek je er nog wat van op! Eerder schreven we over pants plens, hummer blowjob en de vaginaoksel. Deze week hebben we het over de buikschuiver, een ongemakkelijk moment die zich voor kan doen tijdens een doodgewoon missionaris-avontuur.  

Gênant

Het is het meest gebruikelijke standje tussen de lakens: man bovenop, vrouw onderop - oftewel: het missionarisstandje. Een ideaal standje voor met name vrouwen: jij ligt relaxed op je rug en je kan -bonus!- de jongeman ook nog eens in zijn ogen aankijken wanneer hij al hijgend zijn lid naar binnen en buiten schuift. Sensueel, nietwaar? Totdat de buikschuiver zijn intrede doet en een charmante vrijpartij in een split second kan omtoveren tot een gênante bedoening. Wat gebeurt er precies bij de buikschuiver? Simpel: door alle hitsige bewegingen en stijgende warmte beginnen beide lichamen te zweten. Jullie buiken worden klam en bij een schuivende beweging over elkaar heen kunnen de buiken vacuüm tegen elkaar aan zuigen. Dit maakt een scheet-achtig geluid. Voilà: de buikschuiver. 

Afstand

De buikschuiver heeft een groter slagingspercentage bij een klein vetlaagje op de buik: de buiken hebben dan meer ‘kans’ om op elkaar aan te sluiten en zo het scheetgeluid te produceren. Wil je de de buikschuiver te allen tijde vermijden? Zorg dan voor een klein stukje ruimte tussen jullie twee: ga bijvoorbeeld bovenop zitten! 

Lees ook: Robin is SM-meesteres: 'Ik ransel mannen af en verdien er mijn geld mee'