5 x de leukste kerstcadeaus voor jezelf

Cadeaus & hebbedingetjes door Miranda

De kerstdagen zijn een perfect excuus om jezelf eens flink in de watten te leggen. En dan het liefst, naast alle zoetigheid, ook met een goed cadeau. Daarom hebben wij onze vijf favorieten op een rijtje gezet. Enjoy!

1. Horloge

Mocht je hier naar op zoek zijn, vergeet dan vooral niet te kijken naar de collectie van Oozoo. Mooie horloges, voor een leuk prijsje. Iets waar wij geen nee tegen kunnen zeggen.

Oozoo, €49,95

2. Pantoffels

Heerlijk met de koude winterdagen, maar alles behalve sexy. Meestal dan. Want deze flip flop pantoffels van Zalando zien er uit als normale schoenen, maar zijn dus écht gewoon pantoffels. Stijlvol op de bank liggen met de kerstdagen… wie wil dat nou niet?!

Zalando, €39,95

3. Adventskalender

Er bestaat geen beter gevoel dan in de decembermaand IEDERE dag een cadeautje te krijgen. Er zijn allerlei verschillende adventkalenders, dus genoeg keuze!

Rituals, €59,50

4. Oorbellen

Voor speciale gelegenheden zijn deze Swarovski oorbellen perfect. En het is nou eenmaal zo... een vrouw kan nooit genoeg sieraden hebben. 

Swarovski, €99,00

5. Samsung telefoon

Wanneer je nog op zoek was naar een (nieuwe) telefoon, dan komt deze tip als gegoten. Er is namelijk op dit moment een nieuwe deal van Samsung. Wanneer je geïnteresseerd bent in de nieuwste Samsung telefoons, kun je deze bestellen in combinatie met een Go-abonnement. Dat betekent onbeperkt internet, bellen en sms’en in Nederland voor maar 35 euro per maand. Oftewel: nooit meer over je bundel heen gaan. Yes. Maar nóg een pluspunt: wanneer je nu gebruik maakt van deze deal, krijg je 6 maanden Netflix (!) cadeau. Dat wordt genieten deze winter!

Bekijk hier de Samsung deal.

Soms moet je jezelf gewoon even in de watten leggen. Goed excuus, toch?!

Lees ook: Nieuw op Netflix: deze films en series kwamen in week 49 erbij