Hoogzomer-items: absolute must-haves!

Helaas blijven muggen je altijd wel lastigvallen en moet de BBQ geregeld thuisblijven omdat die niet meer in de auto past. Aangekomen in 't land van bestemming probeer je tevergeefs aan een lokale bewoner te vragen waar je een wegwerpbarbecue kunt kopen, maar deze lijkt je niet te begrijpen ondanks jouw perfecte Frans: "Je voudrais gerne weten gerne wo die bbq store est?" Speciaal om al deze onnodige pretbedervers te voorkomen, heeft Flavourites tien hoogzomer-items voor jou uitgezocht! Van een opvouwbare BBQ tot muggenbandje en nog veel meer absolute must-haves. En het handige is: je kunt ze gewoon vanuit je luie stoel bestellen. Zo houd je lekker tijd over voor een stranddagje of om lekker zonnen op je dakterras!

1. Ahà, daar heb ik je!
Vlieg toch op! Muggen zullen je niet meer lastigvallen met dit polsbandje (7,99). Het bandje is gemaakt van siliconenrubber en geeft zo'n 48 uur een citronellageur af. Dit is niet het favoriete luchtje van de vliegende lastpakjes.

2. Works both ways...
Met de BugAway (17,95) zet je ongewenste beestjes zo buiten de deur... levend en wel. Fijn voor jou en fijn voor de natuur!

3. Lekker duidelijk
Bangle, show me the way! Verblijf je dit jaar in een land waar je de taal niet spreekt? Om gestuntel te voorkomen draag je de Bangle Language Bracelet (4,95). Er staan elf icoontjes van belangrijke dingen op waardoor de bewoners meteen snappen waar jij naar op zoekt bent!

4. Je krijgt 't op je heupen...
Je kleintje neem je zo overal mee naartoe met de Tonga Paris (39,50)! Zo kun je gaan en staan waar je wilt met de kleine gezellig op de heup.

5. Beauty's bij Kymare
Prachtige lichtgrijze jurk (249,-) van Joline Jolink. Gemaakt van lekker zachte stof, dus ideaal voor het hete weer!

6. Birkies!
Hier loop je zo mee weg: de Piazza Birkenstock (44,95) in een mooi knalkleurtje!

7. Jaloersmakend leuk
Het gras is niet altijd groener bij de buren die wel een verre trip naar het buitenland maken. Voor vakantie in eigen land is dit bakfietskussen (29,50) ideaal. Zo zit je kleintje heerlijk tijdens de zomerse fietstochtjes!

8. Barbeknoeien maar!
De Fold Flat BBQ (44,95) neem je zo mee tijdens je kampeertrip want opgevouwen is dit bakbeestje nog geen 4 cm dik! Geen geknoei meer met wegwerp-barbecues op vakantie.

9. Stylish verantwoord
Picknicken in stijl? Het kan met de HipNic (49,95) tas. Met een handig koelgedeelte is deze picknickset voor vier personen super voor op vakantie of naar 't strand!

10. Prinsessenkoffer
Een schattige trolly van Lillifee voor je kleine meid! Geweldig voor al haar eigen spulletjes. Van 77,50 voor 69,75.


Nog niet uitgeshopt? Kijk dan even op Flavourites.nl. Op deze inspirerende website vind je meer dan duizend geweldige webshops. En check meteen het bijbehorende online shoppingmagazine FlavourZine.nl. Deze zomer staan er alleen maar SALE-items in!

Fijne vakantie!