De leukste WK-gadgets

Cadeaus & hebbedingetjes door Eline_B

Hup Holland Hup
Nederland heeft supermarkten die tijdens grote evenementen helemaal doorslaan. Gelukkig maar! Waar zouden we zijn zonder de Wuppies en Welpies, de gillende mutsen en de schetterende petten.

De Vomar komt met 'de WK Pins'. Speldjes in de vorm van voetbalshirts van alle deelnemende landen. Misschien een ideetje om alle pins bij aanvang van het WK op je shirt te spelden en dan land voor land eraf te halen als ze afvallen. Kun je ook af en toe spieken als je niet weet wie er nou al uit zijn...

De AH is heer en meester in het Oranje-gevoel. Dit jaar komen ze met de 'Beesies' en Albert Heijn trekt meteen een blik voetballers open om het te vieren, zie de commercial. De oranje wormpjes kun je overal omheen draaien of ergens op plakken.
 
Heineken heeft de Pletterpet op de markt gebracht. De pet, met de leeuw en een toeter, kun je prima gebruiken om zo veel mogelijk geluid te maken als Nederland scoort.

Laat de Leeuw niet in z'n hempie staan
Natuurlijk moet je outfit ook een beetje oranje uitstralen. Er zijn genoeg leuke T-shirts met grappige, leuke teksten verkrijgbaar. Op de shirts staan bijvoorbeeld quotes van oude bekende legendes, zoals Johan Cruijff en Rinus Michels. Deze teksten zijn grappig en bij 'iedereen' bekend en anderen denken meteen dat je veel verstand hebt van voetbalhistorie: altijd een pré tijdens het WK. Op oranjefeestwinkel.nl kun je allerlei leuke shirts vinden.

Trek het beestje geen pantoffels aan
De Etos en Havaianas komen dit jaar met WK slippers, want als de hittegolf deze zomer een beetje haar best doet zijn slippers bij uitstek het schoeisel om te dragen. Waar Etos de oranje slipper introduceert met een leuk tierelantijntje erop, gaat Havaianas een stapje verder. Van elk WK land is er een leuke slipper. Vind je de Nederlandse uitvoering niet leuk, Brazilië is ook hartstikke hip! 
 
Laat je niet uit 't veld slaan
Wil je niet zo overdreven aanwezig zijn, dan kun je het ook subtiel aanpakken met bijvoorbeeld oranje nagellak, sleutelhangers en armbandjes. Bij Etos kun je sparen voor bedelarmbandjes met daaraan steeds een leuk oer-Hollands accessoire, zoals een molen, klompen of een klavertje vier.
 
Op littlegift.nl zijn oorbellen, armbandjes, riemen en hippe sjaals te bestellen. Zo kun je subtiel mee doen met de mannen maar er toch zo fashionable mogelijk uitzien!

Hou daarnaast Ze.nl in de gaten voor het artikel WK voor dummies, zodat ook jij helemaal op de hoogte bent als het toernooi op 11 juni begint! 

Veel plezier tijdens het WK voetbal 2010!