Tip: De dressboy

Een dressboy kan worden gebruikt als slaapkamermeubel en is eigenlijk een staande klerenhanger: een soort van  staande kapstok waar je niet alleen je jas aan kunt ophangen, maar ook je shirt, rokje en jurkjes overheen kunt hangen, om ze zo netjes en kreukvrij te houden. Een lange tijd werd dit handige meubelstuk beschouwd als oubollig, maar nu is 'ie weer helemaal hip!

De meeste dressboys hebben een klerenhanger, een dwarsplank voor broeken en een handig plankje om je schoenen op te zetten. Sommige hebben ook laatjes om bijvoorbeeld je portemonnee, horloge of kleingeld in op te bergen.

Super handig om je kleren op te dumpen na een lange dag werken of juist je outfit voor de volgende dag alvast klaar te leggen, om zo 's ochtends vroeg tijd te besparen.

De website Dressboys.nl, opgezet door Lilian Kraaij, heeft maar liefst 32 verschillende dressboys geselecteerd op prijs, maat, kleur, merk en stijl. Van klassiek tot modern en van nostalgisch tot design. De prijzen variëren van 35 euro voor een eenvoudige dressboy tot 895 euro voor een design exemplaar.