10 x de beste cadeautjes voor iemand die gek is op eten

Cadeaus & hebbedingetjes door Jordan

Cadeautjes moeten gescoord worden want de gezelligheid van de feestdagen komt er weer aan. En wat is er nou leuker dan om met een origineel cadeau aan te komen? Speciaal voor de echte foodie in je naast omgeving hebben wij een lijstje gemaakt. Met deze cadeautips maak je de gastheren en -vrouwen onder ons zeker blij. 

Lees ook: De leukste kerstcadeaus onder de 20 euro

De borrelhap

Bij een avond gezelligheid hoort natuurlijk ook een heerlijke borrelplank. Gevuld met genoeg hapjes om de hele avond door te komen. Vaak kiezen we eten met ons ogen, en wat is nou leuker dan een mooi charcuterie bord op tafel te zetten. Met deze luxe borrelplank maak je iedereen blij.

Tapasplank – borrelplank - serveerplank

Voor de echte Bourgondiër

Veel mannen én vrouwen zijn er gek op: bier. Om er toch een leuke feestelijke twist aan te geven zijn onderstaande cadeaus leuker om te geven dan een sixpack Heineken. Een eigen bierproeverij en een ganzenbord-bier-snackspel. Zelfs een pakket om zelf bier te brouwen.

Bierproefspel

Bier en ganzenbord spel

Make your own bier brouwset – IPA bier

De wijnliefhebber

De een drinkt alleen Chardonnay terwijl de ander veel liever een flesje Cabernet Sauvignon opent. Om ervoor te zorgen dat je gegeven flesje wijn niet wordt doorgegeven aan de volgende persoon, of verstoft in een kast, zijn dit leuke goodies waar iedereen wel iets aanheeft.

Wijnrek honeycomb

Eclat Longchamp wijnglas, set van 6

Minismus Decanteerkaraf

De hobbykok

Na Kerstmis volgen weer de goede voornemens. Om het toch wat leuker en toch gezond te maken is daar Ottolenghi. Wie hem al kent weet dat zijn boeken vol lekkers staan maar ook toch best moeilijk zijn om te bereiden. September dit jaar is zijn nieuwe kookboek uitgekomen en het belooft minder stress en minder gedoe. Pluspunt Ottolenghi’s boeken staan ook mooi op de plank.

Ottolenghi Test Kitchen – Shelflove

G&T O'Clock

Dit is een go to cadeau voor iedereen die geen inspiratie heeft. Het fijne aan sterke drank is dat het ook altijd goed is. Spice it up met een giftset of een special edition fles. Deze giftset laat je een heerlijke G&T maken, cheers!

Gin Tonic geschenkset met twee recepten

Onmisbaar in de keuken

Het is een investering en daarom des te leuker om te geven. Een braadpan is onmisbaar om te hebben als je houdt van koken. Een mooi cadeau om te geven aan een echte foodie. En hoogstwaarschijnlijk heb je er zelf ook nog plezier aan, dinnerparty’s incoming.

Cuisinox volcan braadpan