De leukste kerstcadeaus onder de 20 euro

Cadeaus & hebbedingetjes door Sanne

Cadeautjes geven en cadeautjes krijgen, dat is iets waar we nooit genoeg van krijgen. Wie wordt er nou niet blij van een klein geschenkje onder de kerstboom? Het uitzoeken van een cadeau waar de ontvanger ook daadwerkelijk blij van wordt, is soms een lastige opgave. Met deze cadeaus onder de 20 euro zit je sowieso goed.

kerstcadeaus onder de 20 euro

Lees ook: Zo kan het ook: een kerstboom aan de muur

Boek of tijdschrift

Mobiel, televisie, laptop… we kijken de hele dag naar een scherm. Daarom is het juist zo lekker om even lekker weg te kruipen in een spannend boek. Voor de mindere boekenwurmpjes onder ons is wellicht een tijdschrift een leuk alternatief!

Woonaccessoires

Van (geur)kaarsen tot een heerlijke, zachte plaid. Van woonaccessoires krijgen we nooit genoeg. Geef iemands interieur een opfrisser door een nieuwe kussenhoes of bloempot. Harstikke leuk.

 

Spelletjes

Met een spelletje sla je nooit de plank mis en ze hoeven echt niet zo duur te zijn. Wat dacht je van Qwixx, Saboteur, Keer Op Keer of Phase 10? Deze spelletjes zijn rond de tien euro en erg leuk om te spelen.

Cadeautjes voor kinderen

Kinderen het goede cadeau geven op de juiste leeftijd blijft lastig. Wanneer jij denkt dat ze knutselen het leukst vinden, blijken ze toch liever ineens met blokken te bouwen. Maar maak je niet druk. Ze gaan allemaal door bepaalde fases en uiteindelijk wordt jouw cadeau heus wel gebruikt! Knutselspul, boeken, spelletjes… je kunt overal mee wegkomen.

 

Eten of drinken

Budget over? Dan is iets lekkers nooit verkeerd. Een doosje bonbons of een speciaalbiertje, daar maak je iemand altijd wel blij mee! En makkelijker kunnen we het je echt niet maken. Gewoon even naar de supermarkt.

Nagellak

Tijdens de feestdagen besteden veel vrouwen extra tijd aan hun uiterlijk. Zo worden de nagels gelakt en het haar een keer verrassend opgestoken. Een potje nagellak is tijdens deze gezellige dagen dan ook nooit verkeerd. Van matte kleuren tot kleuren met veel glitters, er zijn opties genoeg!

 

Lees ook: Inspiratie! Cadeaus om op je verlanglijstje te zetten

Beeld: iStock