Seks & relaties / Seks
Seks

7 redenen waarom hij je oraal zou moeten bevredigen

Reageer 0

Iedereen weet dat mannen niets liever doen dan orale seks in ontvangst nemen. Veel vrouwen vinden het heel intiem om zich oraal te laten bevredigen, maar je moet weten dat je partner het heerlijk vindt om jou te zien genieten. Met deze zeven redenen zorg jij ervoor dat hij voortaan niets liever wil dan met zijn hoofd tussen jouw benen duiken. 

1. Returning the favour

Allemaal leuk en aardig dat hij je eeuwige roem belooft, wanneer jij voor hem op zijn knietjes gaat, maar daarvoor mag je natuurlijk wel wat terug verwachten. Of je belooft hem een wederdienst als hij jou eerst bevredigd, even better. Wedden dat hij direct tussen je benen duikt?

2. Boordevol eiwitten

Het is algemeen dat sperma vol goede voedingsstoffen zit. Maar wist je dat vrouwelijk vocht óók goed voor je is? Het heeft een hoog eiwitgehalte en laten die nu net goed zijn voor de opbouw van spieren. Het is dus niet alleen lekker voor jou, maar ook gezond voor hem! Daarnaast bevat jouw vocht ook glucose en fructose. Een heerlijk maaltje dus. 

3. Het uitzicht

Vanaf zijn positie met zijn hoofd tussen jouw benen kan hij je uitgebreid bewonderen. Mannen zijn gek op het vrouwelijk lichaam en wanneer jij maximaal ligt te genieten, kan hij zijn geluk niet op. Wedden?

Lees ook: Echt meisje van plezier: De bizarre appjes en telefoontjes van mijn klanten

4. Intiem

Niets is zo intiem als orale seks. Voor veel stellen brengt orale seks hen veel dichter bij elkaar dan penetratie. Jullie band wordt versterkt en jij wordt bevredigd, twee vliegen in een klap!

5. Langere relatie

Uit onderzoek blijkt dat mannen hun lief vaker oraal bevredigen als ze bang zijn om haar te verliezen. De conclusie was dat relaties dus langer duren naarmate hij vaker down there gaat. Of dit echt zo is vinden wij ietwat discutabel, maar whatever, als dat hem aanspoort vinden wij het allang prima.

6. Geen zwangerschap

Met zijn hoofd tussen je benen hoeft hij niet bang te zijn dat hij je zwanger maakt. Hij kan zich dus helemaal over geven zonder erbij na te denken.

7. Zijn ego wordt gestreeld

Het is voor een man heel egostrelend als hij jou klaar laat komen. Overlaad hem met complimentjes en klopt hem flink op de borst. Let maar op dat hij jou voortaan altijd met alle liefde zal bevredigen. 

Lees ook: Dit gebeurt er met je lichaam als je stopt met seks - VRIJ-dag

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen