’s Werelds eerste warenhuis voor bruiloften is geopend en je wil erheen

Fashion door Roos

Ben of ken je iemand die binnenkort gaat trouwen? Dan zou ik als de wiedeweerga een ticket naar Londen boeken, want daar is zojuist het eerste bruidswarenhuis ter wereld geopend. Een sprookjesparadijs met al je benodigdheden voor een perfecte bruiloft onder één dak. 

The Wedding Gallery

Van de meest sprookjesachtige bloemenversieringen tot reusachtige bruidstaarten, juwelen, jurken, lingerie en versiering: The Wedding Gallery is dé place to be als het gaat om een bruiloft plannen. Het warenhuis is ingericht met het doel om een fijne plek te bieden voor verloofde stellen waar het ze aan niets ontbreekt om hun bruiloft tot in de puntjes te organiseren.

Niet alleen kun je er bruidsjurken proberen van Elie Saab tot Oscar de la Renta, maar ook kun je langs wedding planners om de band, fotografen en catering te plannen. En dat allemaal onder één dak! 

Lees ook: Dit zijn de 7 mooiste trouwjurktrends voor 2018

Alle bruidsmeisjes mogen mee

En nog meer goed nieuws. De bride to be kan namelijk al haar vriendinnen meenemen! The Wedding Gallery heeft namelijk een hele afdeling ingericht speciaal voor bruidsmeisjes met jurken van onder andere To Have & To Hold. Klinkt als het paradijs, nietwaar? 

 

 

Lees ook: Bloemschikken op je eerste date: Gordon zag het niet zitten in Gordon Gaat Trouwen