Dit zijn leukste zwarte shoppers voor najaar 2017

Fashion door Commerciële Redactie Ze.nl

De zomer is voorbij en de fleurige strandtassen worden ingeruild voor meer winter-proof modellen. Er is één klassieker die overal goed bij staat en altijd bestendig is tegen de gure herfstregen: de zwarte shopper. Brandfield verkoopt ze in alle soorten en maten in hun ruime assortiment. Wij hebben de mooiste drie must-haves voor najaar 2017 vast voor je op een rijtje gezet.

 

1. Cowboysbag Palmer Big Black 

Het merk Cowboysbag staat bekend om haar stoere tassen van verweerd leer. De meest bekende uit de collectie is natuurlijk ‘The Bag’, met twee grote voorvakken waar werkelijk alles inpast. Maar wat veel mensen niet weten, is dat ze ook geweldige shoppers hebben. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze zwarte Palmer Big Black Shopper? Het boegbeeld van simplistische schoonheid, niet? Hij is het ook in het beige en donkerblauw. Naast de shoppers maakt het merk ook kleinere Cowboysbag tassen en zelfs portemonnees en etuis. Leuk als cadeau.

Lees ook: 15 x Wat er gebeurt als je met je vriend gaat winkelen

2. Matt & Nat Dwell Gloria

Het Canadese merk Matt & Nat is geïnspireerd op de MATerialen uit de NATuur. Leuk bedacht, hè? Met hun motto ‘Live beautifully’ creëeren ze prachtige klassieke tassen met respect voor natuur en mens. Dat betekent dat geen van hun tassen leer of andere dierlijke producten bevat. De makers van Matt & Nat zijn een groot voorstander van gerecyclede materialen, zoals kurk, rubber en zelfs fietsbanden. En dat kunnen wij natuurlijk alleen maar aanmoedigen! Naast deze klassieke zwarte shopper zijn er ook Matt & Nat tassen in kleinere formaten en er is zelfs een classy leren rugtas. Ideaal voor als je je op de fiets door de Hollandse wind heen worstelt. 

Lees ook: Waarom knopen bij mannen rechts en bij vrouwen links zitten

3. Chabo Bags Black Shopper

Het Nederlandse merk Chabo Bags maakt stoere en robuuste leren tassen. Het leer dat ze gebruiken wordt handmatig gelooid in Indonesië, waardoor elke tas uniek is. Het looien van de huiden gebeurt plantaardig en met respect voor het milieu. Daarnaast zijn ze ook nog een lust voor het oog. Wat dacht je van deze stoere zwarte shopper? Dit is een typische tas die steeds mooier wordt naarmate je hem meer gebruikt. Het leer wordt soepeler en slijtage geeft de tas juist meer karakter. Benieuwd welke tassen Chabo Bags naast deze stoere zwarte shopper nog meer maakt? Zie hier de hele collectie van Chabo Bags.

Gehele collectie

Naast deze drie zwarte toppers, vind je op de website van Brandfield naast nog veel meer verschillende tassen in alle soorten en maten van verschillende toonaangevende merken. 

Lees ook: Draag je het liefst altijd zwart? Dat zegt dít over jouw persoonlijkheid