Fashion
Fashion

Met dit trucje verwijder je gele zweetvlekken uit witte kleding

Reageer 0

We kennen allemaal de struggle. Het is zomer, tijd voor een luchtig wit shirtje of een zwierige witte jurk. Maar het warme weer zorgt niet alleen voor een zomerse look, het is vaak ook de oorzaak van klotsende zweetoksels. En voor je het weet... zitten er gele vlekken in je witte shirt die je er met geen mogelijkheid meer uitkrijgt. Toch? Niet helemaal waar, want er is wel degelijk een trucje om deze gele transpiratievlekken uit je witte kleding te krijgen. En het is eigenlijk ontzettend simpel!

Gele vlekken uit witte kleding

Het enige wat je hoeft te doen om je witte shirt of jurk weer spierwit te krijgen, is een vaatwastablet bij je was te doen. Het trucje zou met name helpen bij verse zweetvlekken. Behalve een vaatwastablet kun je ook een bruistablet om een kustgebit te reinigen proberen. Say what?! Wel het proberen waard, toch? 

Mocht dit trucje met de vaatwastablet trouewns niet lukken, dan kun je ook een sopje van warm water met wat soda of azijn maken. Laat het shirt daarin weken en was het daarna zoals je normaal ook doet. 

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen