Fashion / Mode & trends
Mode & trends

Zo krijg je vieze All Stars weer schoon

Je geliefde (witte) All Stars sneakers, je pareltjes waar je buitengewoon trots op rond stapt. Maar waarom worden zo snel weer vies? Waarschijnlijk heb je al van alles geprobeerd: in een sopje, in de wasmachine of misschien heb je ze zelfs gebleekt? Ze worden wel schoon, maar het is lang niet zo mooi als in het begin. Stop met zoeken naar de ultieme tip om je All Stars weer schoon te krijgen. Wij hebben de absolute lifehack!

all stars

Lees ook: Hoe vaak moet je je handdoek wassen?

Geniale hack 

Een vrouw op Twitter deelde een aantal jaren geleden twee foto’s van haar geliefde All Stars. Natuurlijk, op de before foto waren haar schoenen modderig en vies, de after foto toont schoenen die lijken alsof ze zo uit de winkel komen!

Hoe dan? Zij lijkt de ideale oplossing te hebben gevonden. Gelukkig is het heel simpel. Je gebruikt een paar producten die je waarschijnlijk al in huis hebt. Met dit geniale recept kun je je favo All Stars weer als nieuw krijgen. Hier komt de geniale hack: 

De tip om All Stars weer schoon te krijgen 

Spoel je schoenen eerst schoon met lauwwarm water en maak dan een mengsel van baking soda (zuiveringszout) en wasmiddel. Dat mengseltje borstel je met een tandenborstel in je schoenen. Je laat dit een tijdje intrekken en spoel het daarna af. Stop de All Stars in de wasmachine. Vergeet niet je veters eruit te halen en centrifugeer de schoenen niet. Daarna gebruik je babypoeder en je laat de stappers drogen.

Tada! Geen sopje, groene zeep, speciale vlekkenverwijderaar of wasmiddel. Nee, een geheim recept met baking soda! 

Bonus: ontvang 20 euro korting op je nieuwe schoenen met deze Sarenza kortingscode!

Lees ook: Welke dingen moet je op 60 graden wassen?