Studio Anneloes, hét modelabel van Nederlandse bodem

Fashion door Elsemieke

Een comfortabele en duurzame outfit, waar je toch chic mee voor de dag komt. Dat klinkt als muziek in de oren, nietwaar? Het Nederlandse modemerk Studio Anneloes maakt dit mogelijk en dat doen ze met veel liefde.

Hoe Studio Anneloes vrouwen helpt dromen waar te maken

Naast onze favoriete Closed, American Vintage en Marc Cain kleding, zijn de Studio Anneloes items niet meer weg te denken uit de kledingkast. En dat is terecht! Het modelabel, opgericht in 2006, maakt fantastische kleding geschikt voor elke gelegenheid. Of je nu naar kantoor gaat, een outfit nodig hebt voor een feestelijk moment, of op zoek bent naar een casual setje, Studio Anneloes heeft een ruim aanbod en lanceert wekelijks nieuwe items.

Het fashionlabel stimuleert vrouwen om zich sterk, zelfverzekerd en comfortabel te voelen, zodat zij hun dromen en doelen waar kunnen maken, elke dag weer. En wat helpt daar nou beter bij dan een nieuwe outfit? 

Travel Quality 

Het oer-Hollandse merk staat vooral bekend om haar duurzame travelstof: een uniek, stretchy materiaal wat enorm kan uitrekken, maar daarna altijd weer in oorspronkelijke vorm terugkeert. De gladde Travel Quality is dus ontzettend comfortabel en gaat daarnaast lang mee. Naast deze specifieke stof, maakt Studio Anneloes ook gebruik van andere materialen om de basic- en fashioncollecties compleet te maken. Het modelabel is trendy, maar heeft daarnaast ook een sterke focus op duurzaamheid om een lange levensduur van de producten te kunnen garanderen. Perfect zodat jij eindeloos kunt combineren en meerdere seizoenen lang kunt stralen in jouw comfy outfit!

Assortiment van Studio Anneloes

Studio Anneloes biedt een breed assortiment aan, bestaande uit veel verschillende soorten items. Een zakelijk pak, een jumpsuit of een jurk, het aanbod is divers. De classy pantalons, maxi rokken en goede basic blouses zijn onmisbaar in jouw garderobe. Het merk durft naast de zwarte, witte, camel en donkerblauwe basiskleuren, ook gebruik te maken van de trendkleuren van dit seizoen, zoals groen en fuchsia. Leuk als je eens wilt afwisselen of in een fleurige, zomerse mood bent. Één ding is zeker, daar zul je lekker mee opvallen deze zomer. Laat die zonnestralen maar komen en shine!