Fashion
Fashion

Halloween DIY: de leukste ideeën voor Halloween

Halloween komt eraan en dat betekent pompoenen, enge kostuums en leuke versiering. Je kunt een heel eind komen met een beetje creativiteit. Deze simpele ideëen bewijzen hoe je met een klein budget toch een griezelig leuke Halloween kunt hebben! Van outfits en versiering tot snacks en snoep, dit zijn de leukste Halloween DIY's op een rijtje.

halloween

1. Versier je pompoen

In het filmpje kun je zien hoe simpel het is om deze griezelige pompoen in elkaar te flanzen. Je koopt een pompoen, wat verf en krijtjes en binnen een half uurtje heb je een leuke Halloween versiering. Kind kan de was doen. Bekijk het filmpje om stap voor stap te zien wat je moet doen.

 

Halloween can be more than orange and black.

A post shared by HGTV Canada (@hgtvcanada) on

 

2. Pompoen snoepzakjes

Geen gegrabbel meer in de snoeppot en achterblijven met de minst lekkere snoepjes. Zorg dat je van tevoren deze pakketjes lekkere pakketjes maakt. Kun je die kids ook snel de straat weer opsturen en jezelf weer op de bank nestelen.

 

3. Verrukkelijke hersenmuffins

Deze hersenmuffins zijn in een poep en een scheet gebakken. Beetje roze versiering eroverheen en de kids zullen gegarandeerd griezelen wanneer ze hun tanden erin zetten.

 

Here’s an easy way to frost zombie brain cupcakes for a fun party desert! 🖤

A post shared by Halloween Diys👻 (@halloweendiy) on

 

4. Spookachtige lampjes

Deze spooky lampjes maak je in een handomdraai. Koop gewoon een snoer met wite ronde lantaarntjes en wikkel er een wit doekje omheen. Teken er een spookgezichtje op en tadaaa! Je spooky lampjes zijn af. Wie weet heb je de lampjes zelfs al in huis.

Lees ook: 6 originele alternatieven voor beschuit met muisjes

5. Deze hotdog vingers

Met deze hotdog vingers griezel je helemaal de pan uit en bovendien is het simpel. Stap 1: koop een pot knakworsten. Stap 2: snijd het velletje ervanaf op de plek van de 'nagel'. Stap 3: serveren op een broodje met een beetje ketchup erbij. Kind kan de was doen.

 

6. Een pompoen koeler 

Hoe leuk is deze pompoenkoeler voor op de hapjestafel. Het is heel eenvoudig: hol een pompoen uit en vul hem met ijsblokjes. 

 

7. Eetbare bezemstelen

Deze snack is voor de meest luie types onder ons. Hier heb je namelijk maar twee ingrediënten voor nodig: zoute stokjes en chocolaatjes. Prik het stokje in de chocola en voila - daar is je bezemsteel. 

 

8. Zoet-zoute pompoensnacks

Ben je net zoals wij fan van de combinatie van zoet en zout (lees: Tony's Chocolonely Karamel Zeezout)? Dan is deze snack wat voor jou. Dip kleine zoute pretzels in oranje glazuur en prik er een groene m&m in als versiering. Tadaaa, je hebt een pompoensnackje.

 

Tip: geef een van deze DIY's cadeau + een leuke Halloween kaart als je naar een Halloweenfeest gaat.

halloweenkaart

Lees ook: 26 dingen die nieuwe moeders (gaan) herkennen