Seks & relaties / Single & daten
Single & daten

Britse pers woedend op Nederlandse Jesse M. om wrede grap

Oef... De Nederlandse Jesse M. staat er niet zo mooi op. De 21-jarige student verscheen afgelopen weekend met voor-, achternaam eén foto in de Britse krant The Sun nadat hij een zeer wrede grap uithaalde met een Brits meisje. Nadat zij in Barcelona een korte romance hadden, hielden de twee contact waarna hij haar overhaalde naar Amsterdam te komen. Eenmaal daar bleek het allemaal een grote grap te zijn: hij wilde haar alleen maar kwetsen.

UPDATE: Jesse M. ontkent Pull a pig-grap: 'Ze heeft alles verzonnen'

'Pigged'

Toen de 24-jarige Britse Sophie aankwam in Amsterdam stond haar een niet zo leuke verrassing te wachten: Jesse M. liet middels Snapchat weten dat het een grote grap was. "You were pigged," luidde het bericht. "It was all a joke." Iemand 'piggen' is een 'grap' waarbij een man een 'dik lelijk meisje' versiert om haar na afloop te kwetsen. Nadat ze hem vroeg hoe hij zo wreed kon zijn, blokkeerde hij haar op alle social media. Sophie bracht de nacht daarna alleen door in een hotel, boekte haar vlucht om en vertrok de volgende ochtend met een gebroken hart uit Amsterdam.

De gemene 'grap' wordt hem echter niet in dank afgenomen en Jesse wordt inmiddels flink aan de digitale schandpaal gehangen in Groot-Brittannië. Alle Britse sensatiekranten: The Daily Mail, The Sun en The Mirror hebben er vol ongeloof over geschreven. Jesse zelf is niet bereikbaar voor commentaar.

Lees ook: Echt meisje van plezier: De allereerste keer