Deze sterrenbeelden zijn gemaakt voor speed dating

Single & daten door Maya Luz

Speed dating, voor sommige mensen klinkt dit als een ware hel. Je moet in een korte tijd met veel mensen praten. Voor sommige sterrenbeelden klinkt dit juist ideaal! Dit zijn de sterrenbeelden die zijn gemaakt voor speed dating.

Lees ook: Dit zijn de leukste budgetproof date ideeën

Sterrenbeeld #1: Tweelingen

Tweelingen zijn communicatief ontzettend sterk. Het hele concept van speed dating zou kunnen zijn uitgevonden door een Tweelingen. Dit sterrenbeeld geniet juist van het idee dat ze veel verschillende mensen hebben om mee te praten die elkaar afwisselen. Een speed dating evenement is voor een Tweelingen dus pure lol. Tweelingen zijn ook altijd op zoek naar leuke en nieuwe dingen om te doen. De kans is dus groot dat zij de eerste persoon zijn die überhaupt weet waar en wanneer er een speed dating evenement plaatsvindt. De Tweelingen is goed in kletsen en is erg romantisch. Ze zullen dus hun charme gebruiken om hun perfecte partner te vinden. En aangezien een Tweelingen snel verveeld raakt, is het voor hen helemaal geen probleem dat iedere date maar een paar minuten duurt.

Sterrenbeeld #2: Weegschaal

Net als Tweelingen hebben Weegschalen de grootste lol tijdens een speed dating evenement. Dit sterrenbeeld is erg goed in hun vrolijke en spontane persoonlijkheid te laten zien in ieder gesprek dat ze hebben, ook al duurt het maar een paar minuutjes. Dit sterrenbeeld is ook erg goed in unieke vragen verzinnen om aan hun dates te stellen. Zo blijft iedere date leuk en uniek. Zo leren ze hun dates ook goed kennen. De kans dat ze daardoor ook echt succesvol zijn tijdens het speed daten is dan ook erg groot. Een Weegschaal verlaat een speed dating evenement met een grote berg aan telefoonnummers van bewonderaars die haar vaker willen zien. Op deze manier zit hun agenda dus ook altijd goed vol.

Sterrenbeeld #3: Vissen

Speed daten is geen gebruikelijke manier om iemand te ontmoeten. En dat is precies waarom een Vissen het zo leuk vindt. Dit sterrenbeeld is erg open-minded en is constant aan het dagdromen over het ontmoeten van hun ware liefde. Het idee dat ze een ruimte in kunnen lopen en daar hun ware liefde tegen het lijf kunnen lopen vinden ze geweldig. Vissen zijn erg romantisch en vinden het altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Ze kijken met een optimistische blik naar het leven en geven alle mensen die ze tegenkomen tijdens het speed daten een oprechte kans. Zelfs als een Vissen aan het einde van de avond zich beseft dat ze hun ware liefde niet hebben gevonden, zien ze de avond als een succes. Ze hebben alsnog connecties gemaakt en dat is in hun ogen nooit een verspilling van hun tijd.