Waarom we muzikanten woestaantrekkelijk vinden

Single & daten door Sabine

Wij zijn vaak best veeleisende wezens als het om mannen aan komt. Maar er is één type man die altijd scoort: de muzikant. Hij hoeft maar een gitaar vast te houden of we vallen al in katzwijm. Muzikanten zijn woestaantrekkelijk omdat…

 
Als we de perfecte man moeten omschrijven, zouden we best nog een flinke lijst kunnen samenstellen. Maar wat je op vrijwel elke wishlist zult tegenkomen is: muzikaal talent. We voelen ons nu eenmaal aangetrokken tot muzikanten en wel om deze redenen:

 
Ze schrijven hun eigen liedjes

Hij weet niet alleen een muziekinstrument de baas te zijn, maar hij weet ook hoe hij zijn gevoelens op papier moet zetten. Als iets sexyer is dan een man die zijn gevoelens uitspreekt, is dat wel een man die erover zingt. Met z’n zware stem die ietwat hees is door het roken van de vele sigaretten tijdens een nachtje doorhalen om de perfecte song te schrijven.



Ze weten wat discipline is

Een instrument leren spelen is nu niet bepaald kinderspel. Velen van ons hebben allemaal wel eens valse noten geblazen uit een blokfluit, maar daar hield het vaak op. Muzikanten daarentegen gaven niet op en ontwikkelde hun muzikale talent hoe lastig het soms ook wat. Als hij iets wil, dan gaat hij er ook echt voor. Zo hot!
 
Als hij met z’n vingers/handen al zoveel met een instrument voor elkaar kan krijgen…
… laat staan wat hij dan met jou kan! Terwijl hij de toetsen van de piano indrukt, de snaren van zijn gitaar aanslaat of met z’n drumstokken op zijn drum ramt, fantaseer jij hoe hij met dezelfde liefde voor zijn instrument met jouw lichaam bezig is. Het is de ultieme vrouwenfantasie!
 
Ze hebben een passie
We vinden het fantastisch als een man zich ergens honderd procent voor inzet. Dat hij heeft gekozen voor muziek vinden we helemaal geweldig. We hebben veel liever een man die bij wijze van spreken met z’n gitaar naar bed gaat dan een man die niet weet wat hij wil doen en daar achter probeert te komen door zich vier dagen in de week klem te zuipen.
 
Bad boy-gehalte
De meeste muzikanten hebben helemaal geen crimineel verleden, maar toch bezitten ze allemaal over een zekere bad boy factor. Het is de bepaalde levensstijl die hiervoor zorgt. Muzikanten staan regelmatig op podia waar altijd een aantal vrouwen aan hun lippen hangt. Het idee dat hij van jou uit alle vrouwen kiest om mee te nemen naar z’n trailer vinden we superspannend.

Ze zijn begeerlijk

Iedereen zou wel het bed willen delen met een lekkere gitarist, bassist of drummer. Ze zijn hartstikke gewild waardoor jij ze ook wilt. We zouden het een beetje een My Little Pony-trend kunnen noemen. Toen al je vriendinnetjes er een hadden, wilde jij het ook. En je drang om een muzikant aan de haak te slaan, is twintig keer groter dan een Pony te bemachtigen.

 

Bron
 
Zeldzaam

Mannen die een instrument kneitergoed kunnen bespelen, schieten helaas niet als paddenstoelen uit de grond. Ze zijn eigenlijk best zeldzaam. Wanneer je ze in het wild tegenkomt, is het alsof je een mythisch wezen uit een sprookje tegenkomt. Dan móet je daar wel wat meedoen!

Uitstraling

Zelfs een man die je helemaal niet aantrekkelijk vindt, kan opeens een lust voor het oog zijn als hij op het podium staat. Muzikanten zijn helemaal in hun element op de bühne en stralen hierdoor een bepaald soort zelfverzekerdheid uit. Ze gaan op in de muziek en dat is zo sexy om te zien!

Waarom vind jij muzikanten zo aantrekkelijk?