7 x Waarom het dateleven van een ambitieuze vrouw niet over rozen gaat

De allerleukste vrienden om je heen, je job gaat skyhigh en je hebt een heerlijke eigen plekje. Kortom: je hebt het lekker voor mekaar. Maar de zoektocht naar jouw ware liefde? Die kent wat struggles. Herkenbaar? Een ambitieuze en succesvolle vrouw kan alles plannen en voor elkaar krijgen, maar de liefde laat zich nu eenmaal niet makkelijk sturen. Zeven struggles die je wellicht herkent als ambitieuze carrièrevrouw.

  1. Je weet wat je wilt en het ontbreekt jou niet aan zelfvertrouwen. Vervelend is het dan als mannen niet weten hoe ze daarmee om moeten gaan en jouw gedrag beschrijven als bitchy of bossy. Ze moesten eens weten hoe lief jij kunt zijn voor iemand om wie je geeft!
  2. Ambitieuze en succesvolle carrièrevrouwen zijn onafhankelijk, terwijl sommige mannen van nature dominant en beschermend zijn. En daar kan het mis gaan met hun ego: mannen vinden het fijn om zich ‘nodig’ te voelen. Jij kunt prima zonder hem, wat zijn zelfvertrouwen kan schaden.
  3. Jij hebt je eigen mening en je steekt deze niet onder stoelen of banken. Ook dit kan veel mannen afschrikken.
  4. Succesvol? Dan heb je misschien helemaal geen zin om met je kop op allerlei apps tevoorschijn te komen. De Nederlandse dating app Once biedt een ideaal alternatief: met deze app blijf je anoniem, als je je aanmeldt via Facebook zie je nooit jouw connecties voorbij komen. Ook wordt jouw profiel niet aan iedereen weergegeven zoals op andere apps, bij Once krijgt alleen jouw dagelijkse handmatig gekozen match jouw leeftijd, woonplaats, opleiding, beroep en beschrijving te zien.
  5. Je kent je waarde en daarom zul je niet in zee gaan met iemand die jou minder geeft dan je verdient. 
  6. Je bent doelgericht. Carrièrevrouwen hebben veel te doen: werken, leren, reizen, je sociale leven op peil houden: als de man in kwestie niet dezelfde visie deelt is het klaar. 
  7. Alles wat je doet, doe je goed - en dus ook van iemand houden. Je hebt lief op een intense manier en dat kan soms overweldigend zijn voor de ander. 

Vind je daten nog steeds lastig en heb je geen zin om je tijd te verdoen? Bij Once heb je een toegewijd team van ruim 300 matchmakers die jou dagelijks kunnen helpen The One te vinden. Wat dit anders maakt dan bij andere apps is dat er elke dag een gepersonaliseerde match voor je door een van de koppelaars wordt geselecteerd - gratis! Zodra deze is geselecteerd, heb je 24 uur de tijd om contact met hem op te nemen (of hij met jou) en een privégesprek aan te gaan. En met al meer dan 100.00 gebruikers in Nederland moet jouw Prins op het Witte Paard er echt wel tussen zitten. Tip: probeer voor maar een tientje de Persoonlijke Matchmaking Service van Once uit. Hier kun je, zoals bij een datingbureau, chatten met een Once-matchmaker die naar jouw specificaties de perfecte match voor je uitzoekt.