Steeds meer vrouwen biseksueel?

Single & daten door Ze.nl
Waar heteromannen er vaak niet aan moeten denken om speeksel uit te wisselen met hun beste vriend, zijn vrouwen over het algemeen wat biseksueler ingesteld, lijkt het. Wij vrouwen zijn niet vies van een beetje experimenteren… 
 
Want imagine: je bent lekker aan het stappen met je vriendinnen. Jullie drinken de ene na de andere cocktail, vertellen elkaar jullie gênantste seksblunders en hebben de grootste lol. Jullie wisselen de barkruk in voor de dansvloer en staan heerlijk te dansen met elkaar op fijne top 40-hits. De mannen kijken naar jullie en dansen met jullie mee – jullie trekken de aandacht! Jullie dansen tegen elkaar, raken elkaar aan en voor je het weet zoenen jullie. Huh?! 
 
Onderzoek
Niks vreemds aan hoor. Uit onderzoek van de Universiteit van Boise (Verenigde Staten) is namelijk gebleken dat de meerderheid van alle vrouwen zich seksueel aangetrokken voelt tot andere vrouwen. De aantrekkingskracht tussen vrouwen neemt met de leeftijd zelfs alleen maar toe. Ruim 40% van de vrouwen in het onderzoek heeft weleens met een andere vrouw gezoend, de helft heeft seksuele fantasieën over andere vrouwen. Wij vrouwen zijn dus best wel 'bisgierig'.
 

Natuurlijke affectie
De onderzoekers verklaren de biseksualiteit van vrouwen door de ‘natuurlijke’ affectie die vrouwen voor elkaar voelen. Vriendinnen zijn vaak heel close en hebben - in tegenstelling tot mannen - de neiging om dicht tegen elkaar aan te kruipen tijdens logeerpartijen of een avondje op de bank. Herkenbaar?

Bisgierig
Nu zoenen we (bijna) allemaal weleens een keer in een dronken bui met een andere vrouw. Maar wat als je nieuwsgierigheid verder gaat dan dat? Wat als je inderdaad echt het bed met een vrouw wilt delen? Je kunt natuurlijk bij je vriendinnengroep rondvragen. ‘Joehoe! Iemand zin een lekkere sekssessie avec moi?’ Oké, dit kan awkward worden. Misschien kan het zelfs wel een beetje een domper op jullie vriendschap worden als jullie inderdaad samen tussen de lakens zijn beland en jullie je erna niet zo goed een houding weten te geven. Daarom is het misschien beter om te experimenteren met een vrouw die je niet kent.
 

Bilove.nl
Bij Bilove - een datingsite alleen voor vrouwen - vind je vrouwen die ook op zoek zijn naar contact met vrouwen. Om je fantasie waar te maken, je grenzen te verleggen of gewoon om ervaringen uit te wisselen. Dus ben je nieuwsgierig naar vrouwen, die net als jij op zoek zijn naar een spannend avontuur, meld je dan nu gratis aan.

Zou jij je durven inschrijven op Bilove? En hoe 'bisgierig' ben jij?