Single moeder en daten, waar begin je?

Je bent single én mama, dan kan daten ineens een stuk ingewikkelder worden. Je hebt immers niet alleen met je jezelf, maar ook met je kleintje te maken. Dus heb je minder tijd en moet je kandidaat ook ineens een potentiële papa zijn. Een beetje vrijblijvend nonchalant swipen? Veel te tijdrovend. 

Slowdating

Een beter plan voor single moeders is om aan slowdating te doen. Slow-wattes? Slow-dating. In plaats van nodeloos swipen kun je via de slowdating app Once hén het werk laten doen. Zij zoeken op basis van je interesses en voorkeuren iemand die bij je past. Oh, en niet geheel onbelangrijk: je wordt niet overladen met matches. Sterker nog, je krijgt maar één match per dag. Omdat jij als single mama al genoeg aan je hoofd hebt, is dit nu juist perfect: focus en rust. Op een gezonde en ongehaaste manier beslissen of iemand bij je past, zonder dat hij of zij al snel in de grote massa van andere matches beland. Wanneer je in de middag een bericht ontvangt dat er een match voor je gevonden is, heb je 24 uur de tijd om contact op te nemen met diegene. Once filtert met het concept 'slow-dating' niet alleen veel ongeduldige one-night-stand mensen automatisch al uit het systeem, maar is ook bijzonder vrouwvriendelijk. Daarbij is het voor carrièregerichte vrouwen/single moeders ook van belang dat je datingprofiel niet aan iedereen blootgesteld wordt zoals bij Tinder, The Inner Circle en andere datingapps.

Menselijk oog

Once app maakt gebruik van menselijke matchmakers om alle profielen van gebruikers dagelijks te koppelen. De app kiest liever voor een menselijk oog boven het gebruik van computeralgoritme, zoals bij andere datingapps gebruikt wordt. En het leuke van dit alles? Once is gratis. Je kunt ook kiezen voor 'Personal Matchmaking'. Hiermee kun je via de app real-life in gesprek gaan met een persoonlijke matchmaker. Een dating expert die luistert, advies geeft, extra informatie vraagt en vervolgens de gebruiker bedient met de beste matches om echte liefde te vinden. De kosten voor de service zijn slechts een kleine 10 euro. Een stuk goedkoper dan een regulier datingbureau en je kunt gericht te werk! Laat Once het speurwerk doen, kun jij je op je dagelijkse bezigheden richten. Daarbij, als je even nadenkt wat je nog meer voor 10 euro kunt kopen... dan is liefde toch een stuk meer waard!

Jij als yummy-mummy ook deze app gratis downloaden en in ieder geval gratis elke dag 'n match ontvangen? Klik dan hier.