Smeer dit in je haar en het straalt als nooit tevoren

Haar door Roos

Je haar kan snel dof en futloos worden wanneer je het niet goed verzorgd. Hoewel er zijn verschillende maatregelen zijn die je kan treffen om dof haar tegen te gaan, had je nooit verwacht dat dít een voedende werking op je haar zou hebben.

Futloos haar kan komen door meerdere dingen. Zo kan het liggen aan ongezonde voeding of een hormoonschommeling waar je zelf weinig grip op hebt. Je kunt natuurlijk een duur haarmasker aanschaffen om je lokken te verwennen, maar dof haar kan ook op een veel eenvoudigere manier bestreden worden.

Je had nooit verwacht dat dit zou werken tegen dof haar: smeer gewoon een rauw ei in je haar. UHL! Horen we je denken. Maar het lang niet zo gek als je denkt. Lecithine in eigeel legt een laagje over je haar, waardoor het niet verder kan uitdrogen en er gezonder uitziet. 

Lees ook: WIN: Doe mee aan ons onderzoek en win OGX haarpakket 

Natuurlijke ingrediënten 

Verder heeft een ei nog veel meer voedende eigenschappen voor je haar. In een ei zit kalk en dat heeft je hoofdhuid nodig. Zwavel voorkomt de vorming van roos. Verder zit een ei bomvol natuurlijk eiwitten om je haarwortels te voeden en verstevigen. Vitamine A beschermt je haar tegen afbreken en vitamine B12 ondersteunt de groei van je haren. Zink reguleert de olieproductie in je haarzakjes en chloride verbetert de flexibiliteit van je haren, waardoor je minder last hebt van gespleten haarpunten. En dit zit dus allemaal in één ei! Geweldig toch. 

Wekelijks een eitje stukslaan op je hoofd is dus lang zo slecht nog niet!

Lees ook: 10 wondermiddeltjes tegen pluizig haar