Prachtige lokken dankzij BaByliss

Haar door Redactie Ze.nl
Weet jij niet meer wat je met je haar aanmoet en wil jij er vanaf nu elke dag uitzien alsof je net bij de kapper vandaan komt? Dan is een BaByliss haardroger met professionele AC-motor echt iets voor jou.

Soms zit je haar gewoon niet zoals je wilt: te pluizig, te wild of te plat. Een bad hair day it is! Je baalt ervan en wilt het liefste een zak over je hoofd trekken voordat je de deur uitgaat. Gelukkig is er voor elk haarprobleem een oplossing, namelijk de nieuwe BaByliss haardroger met een professionele AC-motor!


Voordelen AC-motor

Dankzij de unieke combinatie van de krachtige luchtstroom, het specifieke design en de professionele AC-motor is je haar tot 25% sneller droog en ook breng je het hierdoor veel makkelijker en mooier in model. De professionele AC-motor maakt het zelfs mogelijk dik en stug haar in een handomdraai te drogen. Bijkomende voordelen: je bent ?s ochtends veel sneller klaar, je look ziet er fantastisch uit en je kapsel blijft ook nog de hele dag perfect in model. Kortom, supersnel drogen en een professionele styling ligt nu ook voor jou binnen handbereik!

Föhntips 
Droog je haar door te knijpen met een handdoek in plaats van te wrijven. Wanneer je je haar droogwrijft, gaan de haarschubben openstaan waardoor het haar pluizig wordt. Heb je een beetje slag in je haar? Verdeel dan je haar in grote grove plukken en draai je haar in strengen terwijl je aan het föhnen bent voor een boho chique stijl! Gebruik hierbij een textuurspray.

Gebruik je een borstel tijdens het föhnen? Gebruik dan de ultra smalle blaasmond en houd de föhn parallel aan het haar zodat je de haarschubben goed polijst. Je zult merken dat je haar ook sneller in model valt. Dankzij de ultra smalle blaasmond wordt de warme lucht in één richting gepusht voor een prachtige shiny look.

Meer tips en info over de producten? Kijk dan op de BaByliss-site. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, like dan de BaByliss Facebook-pagina!