Lifestyle / Reizen
Reizen

In deze fan-tas-tische Airbnb-woning in Bali voel je je net Tarzan en Jane

Reageer 1

Als je Ze.nl vaak bezoekt, weet je dat wij heel graag binnen gluren in de meest luxueuze huizen. Funda is natuurlijk dé bron voor al die jaloersmakende beelden, maar ook Airbnb mag er wezen voor de nodige internationale wooninspiratie! Wij kwamen dit pareltje tegen. En het mooie van Airbnb is… je kunt het – in tegenstelling tot de meeste villa's op Funda – dus wél huren! Al is het maar voor twee dagen.

Zoek je nog een leuk adresje in Bali, Indonesië voor jou en vijf vrienden? Zoek niet verder! Aan de heilige Ayung rivier zijn misschien wel de mooiste vakantiehuizen ooit gebouwd. Prijskaartje? Vanaf €283 per nacht.

airbnb bamboe

Het stulpje is volledig van bamboe gemaakt. En dan bedoelen we al-les. De trap, het dak, de meubels. Maar het is heus geen primitieve bedoening verder. Er is WIFI, een moderne keuken, een tv met dvd speler en ja… de toiletten spoelen gewoon door. Verder is er een privé-kok die ontbijt, lunch en diner voor je kan bereiden.

Lees ook: Dit smerige horrorhuis staat te koop en je wilt het zien

De gehele woning met vier verdiepingen is open, maar voor de nodige privacy zijn er op diverse plekken in het huis knusse ruimtes die afgesloten zijn met prachtige draaideuren.

Wakker worden met dit uitzicht, wie wil dit nou niet?!

Bekijk meer foto's en info hier.

 

Lees ook: 15 x de goedkoopste privé-eilanden die nu te koop staan

Reageer 1

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen