Zoveel verdienen de kinderen uit Modern Family voor één aflevering

Celebs door Laura

Oh, wat hoúden we van Modern Family. Stiekem houden we misschien wel meer van de Pritchetts en Dunphy’s dan van onze familie. Al ruim acht seizoenen maken we het lief en leed(vermaak) mee van de drie gezinnen. In bijna negen jaar hebben we de kinderen zien veranderen van koters tot jong volwassenen. Opgroeien voor de ogen van miljoenen mensen kan niet altijd gemakkelijk zijn, gelukkig blijkt dat 'Haley', 'Alex', 'Luke' en 'Manny' er inmiddels een prima zakcentje voor terug krijgen.

Bijna een jaarsalaris per aflevering

De ‘kinderen van' hebben voor het aankomende negende en tiende seizoen flink onderhandeld voor een loonsverhoging. Sarah Hyland (26), Ariel Winter (19), Nolan Gould (18) en Rico Rodriguez (18) waren bij de eerste aflevering in 2009 nog minderjarig. Toen kregen ze een salaris van 15.000 à 25.000 dollar per aflevering. Dat is omgerekend 12.700 tot 21.200 euro. In seizoen acht kregen ze 75.000 dollar (63.600 euro) per aflevering. En dat keer 24 afleveringen... Niet verkeerd voor een kind.

Voor de volgende twee seizoenen schiet het loon van de acteurs nóg meer omhoog. Entertainmentwebsite Deadline wist te ontvogelen dat het viertal 100.000 dollar of meer per aflevering op de bankrekening verwacht.

Een mind blowing hoog bedrag voor jong volwassenen, maar het komt niet eens in de buurt van het salaris van de oudere castleden. Ed O’Neill (Jay), Sofia Vergara (Gloria), Eric Stonestreet (Cameron) en Julie Bowen (Claire) ontvangen een dikke paycheck van 350.000 tot 500.000 dollar per aflevering in seizoen 9.

Hallelujah! Is het te laat voor een carrièreswitch?

via GIPHY

Lees ook: Fan van Modern Family? Phil werd bijna gespeeld door deze acteur