Seks & relaties / Seks
Seks

Wat is een Daisy Chain? – Ze’s sekswoordenboek

In de wondere wereld van de erotiek schiet er elke week wel een nieuw seksbegrip uit de grond. Meepraten over wat hot & happening is tussen de lakens? Houd elke donderdagavond onze rubriek Ze's sekswoordenboek in de gaten. Wij zoeken in alle hoeken van het internet naar de nieuwste en meest opmerkelijke termen op het gebied van seks. Wie weet steek je er nog wat van op! Eerder schreven we over ecoseksueelsplorchen en ABC Party. Deze week hebben we het over de Daisy Chain.

sekswoordenboek daisy chain

Weet je nog dat je als kind madeliefjes plukte en hier een krans van maakte? Een Daisy Chain noemen ze dat in het Engels. Wil je niet dat deze zoete herinnering uit je jeugd voor altijd verpest wordt? Lees dan vooral niet verder, want zodra je weet wat de seksterm ‘Daisy Chain’ inhoudt, is gelijk alle kinderlijke onschuld van de madeliefjeskrans verdwenen.

Betekenis Daisy chain

De term duikt vooral op in porno en is meestal onderdeel van een orgie. Om de Daisy Chain uit te voeren heb je een groep mensen nodig. De term houdt namelijk in dat je van seksende mensen een krans/kringetje maakt. Bijvoorbeeld: persoon één geeft orale seks, terwijl de volgende ontvangt en de volgende twee hebben seks-seks en zo gaat het hele kringetje rond totdat je weer bij persoon één bent.

Een beetje als de human centipede dus, maar dan met seksuele handelingen.

Lees ook: Waarom het belangrijk is om te kunnen lachen tijdens de seks