Seksspeeltje van de maand: Eindeloze mogelijkheden met MyMagicWand 

Intiem door Commerciële Redactie Ze.nl

Verandering van spijs doet eten zeggen ze, toch? En dat klopt zeker, ook als het over seks gaat. De ene keer wat harder, de ene keer wat zachter: in bed heb je lang niet altijd zin in hetzelfde. Met een sekstoy kun je na een tijdje nog weleens verveeld raken, maar niet met het seksspeeltje van deze maand. Met MyMagicWand zijn de mogelijkheden namelijk eindeloos. 

MyMagicWand

Toen we MyMagicWand binnenkregen, zagen we het meteen: dit is kwaliteit. Het apparaat is stevig, komt in een mooie verpakking, ziet er stijlvol uit en er zit een 3,5 meter lange kabel aan om in het stopcontact te steken. Op deze vibrator zit een zachte buigzame kop waarmee je ieder plekje op je lichaam kunt masseren. Want laten we eerlijk zijn: tijdens de beste seks krijgt niet alleen je vagina, maar ook de rest van je lichaam volledige aandacht. Daar is deze massager perfect voor! En of je van hard of zacht houdt: deze vibrator heeft zes verschillende snelheden en vibraties dus ook daarmee kun je niet teleurgesteld worden. 

Opzetstukken

We zeiden het al: met deze MyMagicWand kun je vele kanten op. Zacht, hard, op je rug of ondersteboven - deze vibrator is op heel veel manieren te gebruiken. Naast de standaard zachte siliconen kop zijn er daarnaast ook nog verschillende opzetstukken. Wat dacht je van de bunny? Met twee superzachte en flexibele oortjes kan de bunny je op verschillende plekken tegelijkertijd stimuleren. Naast de bunny is er ook de ‘genopt opzetstuk’, een opzetstuk met knoppen die in combinatie met krachtige vibraties voor een aangename massage zorgt. Tot slot is er ook de G-spot attachment die, inderdaad, perfect is om in te brengen en je g-spot te stimuleren. Een intens hoogtepunt is gegarandeerd! Al deze opzetstukken zijn er in de kleuren blauw, paars, roze en groen.

Verkrijgbaar

MyMagicWand à € 89,95 en de bijpassende opzetstukken (vanaf € 18,95) zijn verkrijgbaar bij EasyToys.nl, dé spannende speelgoedwinkel voor volwassenen. Bij EasyToys kun je trouwens niet alleen terecht voor speeltjes, maar bijvoorbeeld ook voor lingerie en verzorging. En heb je een vraag? Aarzel vooral niet om ‘m te stellen, want EasyToys heeft het antwoord op al jouw vragen op het gebied van seks.