Sekshoroscoop week 32: 7 t/m 13 augustus 2017

Intiem door Redactie Ze.nl
1 van 3

Wat hebben de erotische sterren deze week voor jou in petto? Wordt het een week boordevol avontuur of staan er een aantal kurkdroge dagen voor de deur. Een slimme meid is goed voorbereid: lees dus snel wat je deze week tussen de lakens kunt verwachten in de sekshoroscoop van week 32.

Sekshoroscoop week 32

 

Waterman (21 januari t/m 18 februari)

Je seksleven is een beetje ingekakt en jij bent het zat! Tijd om dat libido van je weer even op te roepen, want het lijkt wel alsof die met vakantie is. Communicatie is daarbij key, Waterman. Ga die dialoog aan met je bedpartner en vertel wat je graag wilt verbeteren aan jullie seksleven. Wees daarin niet beschuldigend, maar praat vanuit je eigen wensen en verlangens! Wedden dat je libido 

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Normaal ben jij niet makkelijk te temmen, maar dat is nu tóch het geval. Er is namelijk iemand in je leven gekomen, waarvan je maar geen genoeg kunt krijgen! Of het nu casual is of iets serieuzer, deze persoon laat jouw vuurtje goed branden. En dat blijft ook tussen de lakens flink branden. De vonken vliegen er zelfs vanaf, dus reken maar op een paar nachtjes seksen tot de zon opkomt deze week! 

Ram (21 maart t/m 20 april)

Je staat al eventjes droog, maar deze week is het eindelijk weer tijd voor actie! Je krijgt onverwachts veel aandacht van een potentiële bedpartner of je love-time lover. Deze persoon kan zijn of haar ogen niet van je afhouden en jij geniet met volle teugen van deze aandacht. Het zorgt voor een ego-boost die je nét nodig had om je helemaal te kunnen laten gaan in bed! 

Stier (21 april t/m 21 mei)

Deze week staan de sekssterren er niet echt gunstig bij voor jou. Zowel jij als je seksbuddy zijn allebei rete druk en als je ’s avonds thuis komt plof je uitgeput op de bank om daar niet meer af te komen totdat je gaat slapen. Het hoeft niet elke avond raak te zijn natuurlijk, maar even een pauze inlassen voor een vrijpartijtje, al is het maar een vluggertje, doet je misschien wel goed.