10 tips voor de eerste keer seks met een vrouw

Liefde door Redactie Ze.nl
1 van 2

Het internet staat bomvol met informatie over seks tussen een man en een vrouw, maar tips voor lesbische seks zijn wel wat lastiger te vinden. Als je dan voor de eerste keer seks gaat hebben met een vrouw is dat al spannend genoeg, maar als je dan ook nog geen idee hebt wat je moet doen, maakt dat het er niet makkelijker op. Gelukkig kom je met deze 10 tips al een heel eind.

 

1. Luister naar je intuïtie

Het is helemaal niet gek als je een beetje in paniek raakt als je voor het eerst seks met een vrouw gaat hebben. De rollen zijn even omgedraaid; wat je eerst altijd mocht ontvangen, moet je nu ineens geven. We horen je denken: ‘Hoe moet dat dan?”.Toch is het goed om te weten dat seks ook vooral een intuïtief ding is, of dit nu met een man of vrouw is. Je zult misschien wel verstelt staan van wat er automatisch goed gaat!

2. Praat met elkaar

Je hoeft natuurlijk geen uitgebreid plan van aanpak te maken, maar elkaar vertellen wat je fijn vindt, wat je wilt proberen en wat je vooral niét wilt, is wel een aanrader. Dat kan ook gewoon in de vorm van een beetje dirty talk. Luister goed naar elkaar en wees ook niet bang om tijdens de seks van gedachten te veranderen als je iets toch niet zo prettig vindt.

3. Masturbeer ter oefening

Vrouwen zijn allemaal hetzelfde down there en dat is ontzettend handig, want je kunt daardoor op jezelf oefenen. Als je nooit masturbeert is dit hét moment om ermee te beginnen, maar don’t worry als het niet lukt, solo seks is niet voor iedereen weggelegd. Masturbeer jij regelmatig? Probeer het eens met een spiegel tussen je benen. Dan weet je straks precies waar je moet zijn!

4. Houd rekening met haar borsten

Naast je eigen boobies, heb je waarschijnlijk nooit mogen spelen met iemand anders borsten. Houd er wel rekening mee dat sommige vrouwen het niet prettig vinden om daar aangeraakt te worden. Als je er wél aan mag zitten, begin dan altijd rustig. Als zachtjes strelen en kussen goed gaat, kun je ook haar tepels proberen en er misschien zelfs (zachtjes) aan zuigen.

5. Vingerwerk

First things first: knip je nagels! Die ‘lesbische’ meiden in porno films, zijn waarschijnlijk zo hard aan het kreunen omdat ze van binnen helemaal opengekrabd worden door elkaars nepnagels. De meeste dames komen alleen klaar als de clitoris gestimuleerd wordt, maar iedere vrouw is weer anders. De één vind het fijn om alleen daar aangeraakt te worden, terwijl de ander graag heeft dat je ook de buitenste lippen meeneemt.