Flopwip: de bloederige blowjob in het donker

Liefde door Redactie Ze.nl

De ene vrijpartij blijft nog dagen in je geheugen staan en de andere sekssessie vergeet je het liefst zo snel mogelijk. Elke week deelt een van onze lezeressen een heel fijne, of juist heel slechte beurt. Deze week vertelt de 25-jarige Vera over haar flopwip: die keer dat ze haar vriend oraal bevredigde in het donker.

Vera: "Mijn ergste ervaring op het gebied van seks ooit was met mijn toenmalige vriendje. We waren samen op een feestje en ik werd opeens bloedgeil (later bleek dit nogal letterlijk te zijn...). Ik had al een paar keer gebaartjes naar hem gemaakt en uiteindelijk had hij door dat ik er wel zin in had. Hij kwam bij me zitten en vroeg of ik even mee naar buiten ging. Maar in plaats daarvan nam ik hem mee de trap op naar boven. Iedereen zat in de woonkamer, dus niemand had door dat wij naar boven gingen."

"In één van de kamers stonden we even later uitgebreid te zoenen. We hadden het licht uitgelaten, bang om toch betrapt te worden. Omdat ik mijn vriend wilde verwennen, maakte ik zijn broek las en begon hem te pijpen. Toen ik hard zoog, merkte ik dat hij dat lekker vond dus daar ging ik mee door."

"Ongeveer een kwartiertje later, toen hij bijna klaar kwam, kreeg ik ineens een metalige smaak in mijn mond. Het leek wel bloed. Ik raakte in paniek en vertelde hem dat ik bloed had geproefd. Hij deed de lamp aan en toen bleek dat mijn mond en kin helemaal onder het bloed zat. Hij schrok zich rot en van zijn erectie was niets meer te bekennen. Maar toen realiseerde we ons dat het niet zijn penis, maar mijn lip was, die was gaan bloeden. Ik bijt nogal veel op mijn lippen en had blijkbaar een wondje die open was gegaan door het zuigen. Samen met alle andere lichaamssappen leek het een enorme bloeding, maar eigenlijk bleek het wel mee te vallen. We konden er achteraf gelukkig wel om lachen, maar op dat moment was het echt erg!"

Lees ook: Topwip: het bevredigende bedrijfsfeestje