WIN een vibrator-starterset!

Liefde door Redactie Ze.nl
Once you go vibo, you never go back. Vibrators, veel vrouwen zweren erbij. Alleen als je er nog nooit een gekocht hebt, kan de stap best groot zijn. Daarom kun je nu dit startpakket van VibratorKopen.nl winnen! Brrrrriljant he?

Zijn jouw nachten tegenwoordig maar wat saai en heb je zin in iets pittigers? Met een vibrator naast je bedzijde komt dat wel goed! Of je nu alleen bent of met z’n tweeën, je trilt er een eind weg van. Maar ja, als je er nog nooit eentje gekocht hebt, is het best wel spannend, zo’n drillmeester. Want wat is nu goed om mee te beginnen: klein, groot, dik, dun? Nieuwe speler op de markt ‘Vibrator Kopen’ heeft daarom de ideale starterskit bij elkaar gezocht. En het allermooiste is: wij mogen hem weggeven!


De eerste keer…

Elke eerste keer is spannend: je eerste zoen, je ontmaagding en je eerste keer een vibosensatie. Vibrator Kopen.nl heeft een leuke blog waarin alles staat wat je moet weten om je eerste vibrator te kopen. In combinatie met hun vibo-starterskit ben je binnen no time ready to, ehm, come. De starterskit bestaat uit een Mini Bullet, een G-Spot-vibrator en Warming Massage Lotion. De G-Spot vibrator is ontworpen voor precieze stimulatie van de G-Spot, de Mini Bullet kan op alle erogene zones gebruikt worden. De Warming Lotion wordt warm bij lichaamscontact. Beide speeltjes zijn waterproof, de massagelotion is eetbaar. De Neon Luv Touch Fantasy Kit is roze wat hem nog leuker maakt, want hij is helemaal summer proof!

Discreet
Natuurlijk wordt jouw vibo starterkit discreet thuisbezorgd. Aan de pakketjes is niet te zien waar ze vandaan komen, en gelukkig worden ze ook niet bij buurvrouw Bertie afgeleverd. Hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken waarom ze niet snapt dat je nieuwe mixer er zo vreemd uitziet.
Win!

WIN WIN WIN
Héél benieuwd geworden naar de startersset? Mazzelpik, wij mogen er twee weggeven! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op het sexy pakketje, is hieronder klikken op de meedoenbutton en Ze.nl te liken op Facebook. De actie loopt tot en met 20 mei 2015.