Sekshoroscoop van november 2017

Liefde door Ze.nl

Wat hebben de erotische sterren deze maand voor jou in petto? Wordt het een maand boordevol avontuur of staan er een aantal kurkdroge dagen voor de deur. Een slimme meid is goed voorbereid: lees dus snel wat je deze maand tussen de lakens kunt verwachten in de sekshoroscoop van november.

Waterman (21 januari t/m 18 februari)

Na een onstuimige periode (niet in de goede zin), zit er eindelijk weer rust in je seksleven. Verwacht geen spannende dingen voor de maand november, Waterman. De sterren voorspellen voorspelbare seks. Maar treur niet, dat is namelijk nét wat je nodig hebt. Deze maand heb je er enorme behoefte aan om precies te weten waar je aan toe bent.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Deze maand zoekt een ex-geliefde contact met je waardoor je een tijdje van de rel bent. Je vergelijkt elke andere vrijgezel met hem/haar en bij zoenen of seks met je seksmaatje schieten jouw gedachtes naar je foute ex. Ai! Je baalt, want je was net zo lekker aan het daten. Verbreek het contact met je ex en geef jezelf wat tijd om bij te komen. Volgende maand zitten er ook nog genoeg vissen in de zee.

Ram (21 maart t/m 20 april)

Het najaar is jouw favoriete tijd van het jaar. Hoe woester het weer, hoe woester jouw seksdrive. Buienradar is voor jou dé app van de maand om je libido te meten. Het weerbericht voor november: gevoelstemperaturen van 45 graden, harde windstoten en veel, heel veel nattigheid. 

Stier (21 april t/m 21 mei)

Je ontkent het al een tijdje, Stier, maar je vermoedens kloppen. Je seksleven heeft een dieptepunt bereikt. Je kunt niet eens meer herinneren wanneer je laatste goede beurt was. Laat staan je laatste orgasme die niet uit de eerste hand kwam. In plaats van het vingertje te wijzen naar je bedpartner, kijk eens in de spiegel. Goede seks moet van twee kanten komen. Telefoon uit, kaarsen aan en de rest komt vanzelf...

Lees ook: Eindelijk: Écht menstruatiebloed te zien in commercial

Tweelingen (22 mei t/m 21 juni)

De afgelopen weken ben je lekker druk geweest met jezelf. Niet tussen de lakens. Nee, je hebt je een slag in de rondte gewerkt. Nu alles carrière-technisch op rolletjes loopt, zie je pas dat je liefdesleven heeft geleden onder die vroege en late uurtjes op kantoor. Vrijgezelle Tweelingen: tijd om jezelf weer in het zadel te hijsen en te gaan daten. Bezette Tweelingen: leg jouw geliefde eens een hele avond én nacht in de watten. (S)he deserves it!

Kreeft

Dolgelukkig ben je met jouw liefde: zorgzaam, grappig en een lust voor het oog. Maar is één grote olifant in de slaapkamer, die jij wél ziet maar waar hij compléét overheen kijkt. De seks is niet helemaal wat jij gewend bent. Eerst dacht je dat het een kwestie was van 'leren om op elkaar in te spelen', maar nu blijkt dit repertoire 100% normaal voor hem te zijn. Stuur hem niet gelijk de laan uit, Kreeft. Raap al je moed bij elkaar en have the talk.

Leeuw

Voor het eerst in je leven ben je op je mondje gevallen: een nieuwe bedpartner neemt zonder pardon de teugels van jou over in de slaapkamer. Miss dominance als jij bent, is het even wennen voor om alle controle los te laten. Laat het (spreekwoordelijk!) over je heenkomen en geniet van de wilde rit.

Maagd

Deze maand kom je voor een dilemma te staan, Maagd. Jouw bedpartner biecht aan je op dat hij jullie minnespel alles behalve spannend vindt. Om wat meer spanning in de brouwerij te creëren, wil hij/zij iets nieuws proberen waar jij to-taal niet achterstaat. In eerste instantie dan, want hoewel jij skeptisch bent over dit nieuwe seksavontuur kan het wel eens jouw nieuwe favoriete move worden. Experimenteren kan nooit kwaad.

Lees ook: Echt meisje van plezier: Mijn eerste anale ervaring

Weegschaal

Weegschaal, tijd om die doos weer even in werk te stellen. Dat kan natuurlijk op de ouderwetse manier ‘d’rin-d’ruit’, maar waarom neem je er niet even heeeerlijk de tijd voor? Gebruik een fijn speeltje of kijk een spannend filmpje om warm te draaien. Of allebei natuurlijk. De keuze is reuze en jouw vagina is van jou, dus jij bepaalt. Heb je een relatie? Betrek je lover er dan gewoon bij. Er is niemand, behalve jijzelf natuurlijk, die zo goed weet wat je lekker vindt. Ogen dicht en geniet. 

Schorpioen

Oeh Schorpioen, deze periode ben je echt continu te porren voor een lekkere vrijpartij. Je bent niet te stoppen, tot groot genoegen van je lover. Ga ervoor en geniet ruimschoots van je herboren libido, want voor je het weer zakt die hormoonbalans weer als een plumpudding in elkaar en beginnen de menstruatie-pijntjes weer. Hop hop, geen tijd te verliezen!

Boogschutter

Die G-spot hè, heb jij 'm al gevonden? Een orgasme van een G-spot is veel intenser en langduriger dan een vaginaal orgasme. Reden genoeg om deze maand eens te focussen op project G-spot. Helaas kun je dit niet alleen, dus schakel een hete bedpartner in ter assistentie. Het is eenvoudig: laat degene twee vingers bij je naar binnen brengen en een ‘kom hier’ gebaar maken. Als het goed is voelt de huid op deze plek ribbeliger dan de rest van je vagina. Het vergt van oefening, maar zodra je het eenmaal onder de knie hebt… Halleluja!

Steenbok

Wanneer je last hebt van stress lig je veel wakker. Hé bah, je kan de slaap maar niet vatten en bent overdag niet te genieten op je werk. Maar hey, bekijk het eens van de positieve kant: die tijd dat je wakker ligt kun je net zo goed nuttig besteden om jezelf eens lekker te verwennen, Steenbok. En wedden dat je na een hete sessie als een roosje in slaap zult vallen? 

Lees ook: Pijnlijk: Deze dingen moet je NOOIT zeggen tijdens de seks - VRIJ-dag